| DeCeMaiContează a întrebat:

As dori sa ma puteti ajuta cu o mica problema,chiar daca probabil e cam prea mult spus "problema".
Eu la scoala stau doar cu fetele in loc sa stau cu baietii(eu sunt baiat). Stiu ca nu e prea bine,dar asa sunt eu.Bun, problema este ca in aceste 2 saptamani de scoala relatia mea cu prietenele mele de la scoala s-a cam racit, ca sa spun asa.Anul trecut ne intelegeam excelent,si acum ne intelegem, doar ca ceva parca s-a schimbat.Adica am o senzatie ca ma cam evita.Eu sunt putin mai ciudatel,dar pe langa asta sunt si foarte prietenos si ajut pe oricine la nevoie.
Intrebarea mea este:
Cum as putea sa ma apropii din nou de ele,adica sa ne intelegem la fel ca si anul trecut,poate chiar mai bine? Nu vreau nici sa par obsedat,adica sa merg peste tot unde se duc si ele, sau sa ma bag in discutiile lor.
Mai trebuie sa mentionez ca nu prea as vrea sa stau in compania baietilor.Adica nu-i vorba ca nu vreau, nu prea am lucruri cu ei in comun si nici nu prea vorbim.Doar salut,noroc,pa-pa si atat.
As aprecia enorm daca mi-ati raspunde cat mai multi,poate ca cer cam prea mult,dar am nevoie de cat mai multe sfaturi.
Si va rog sa nu ma insultati facundu-ma fatalau deoarece va perdeti timpul si sunt constient ca nu e tocmai ok ca eu ca baiat sa stau mai mult cu fetele, dar asa sunt eu.
Cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Eu nu consider ciudat un baiat care sta mai mult in preajma fetelor sau are prietene numai fete! Eu aveam prieteni numai baieti la scoala si in afara ei fiindca nu ma atragea anturajul fetelor care obisnuiau sa vorbeasca numai de moda, machiaj si manichiura etc. Nici acum nu s au schimbat prea mult lucrurile...in fine te inteleg prea bine. E normal ca o persoana sa si petreaca timpul cu cine are afinitati, lucruri in comun si nu cu cine ii e strain din toate punctele de vedere. Chill, fii tu insuti in orice situatie si nu cine vrea lumea sa fii! In ceea ce le priveste pe prietenele tale cred, sincer, ca ele au o problema. Atata timp cat tu nu le ai gresit cu numic, ca sa aiba motiv sa se indeparteze si sa te evite oarecum inseamna ca tin cont de parerile celorlalti si se cam jeneaza sa apara in compania ta. Sper sa nu fie asta motivul sincer. Poate inca e prea devreme sa concluzionam dupa numai 2 saptamani de scoala. In fine, tu continua sa fii acelasi baiat prietenos, intelegator si atent la cererile si problemele lor dar nu le agasa cu insistenta si interventia in discutii care nu te privesc direct. Asteapta de la ele un semn ca doresc sa li te alaturi, sa intervii in micile lor probleme. O sa ti dai seama in timp care e motivul racirii lor bruste. Numai bine si sa ai partenumai de prieteni adevarati!

| HazelEyes77 a răspuns (pentru HazelEyes77):

Multumesc mult pentru funda!

1 răspuns: