Eu nu consider ciudat un baiat care sta mai mult in preajma fetelor sau are prietene numai fete! Eu aveam prieteni numai baieti la scoala si in afara ei fiindca nu ma atragea anturajul fetelor care obisnuiau sa vorbeasca numai de moda, machiaj si manichiura etc. Nici acum nu s au schimbat prea mult lucrurile...in fine te inteleg prea bine. E normal ca o persoana sa si petreaca timpul cu cine are afinitati, lucruri in comun si nu cu cine ii e strain din toate punctele de vedere. Chill, fii tu insuti in orice situatie si nu cine vrea lumea sa fii! In ceea ce le priveste pe prietenele tale cred, sincer, ca ele au o problema. Atata timp cat tu nu le ai gresit cu numic, ca sa aiba motiv sa se indeparteze si sa te evite oarecum inseamna ca tin cont de parerile celorlalti si se cam jeneaza sa apara in compania ta. Sper sa nu fie asta motivul sincer. Poate inca e prea devreme sa concluzionam dupa numai 2 saptamani de scoala. In fine, tu continua sa fii acelasi baiat prietenos, intelegator si atent la cererile si problemele lor dar nu le agasa cu insistenta si interventia in discutii care nu te privesc direct. Asteapta de la ele un semn ca doresc sa li te alaturi, sa intervii in micile lor probleme. O sa ti dai seama in timp care e motivul racirii lor bruste. Numai bine si sa ai partenumai de prieteni adevarati!
Multumesc mult pentru funda!