Nu te supara, dar daca tu esti cea din poza chiar cred ca ai 10 ani, si poate de aia se comporta asa( de parca ai avea 10 ani).
Pai... este foarte fericit, probabil ca visa demult sa fiti impreuna. Banuiesc ca i-ai spus-o cu frumosul sa se mai potoleasca si nu a inteles. Acum nu i-o mai spune frumos ci clar. Adica " Buna, stii ca te iubesc enorm, stiu ca si tu ma iubesti, mi-ai dovedit-o asa ca acum putem fii mai linistiti, adica vreau sa spun sa ne mai calmam nu sa ne pupam intruna si sa ne strangem din 5 in 5 secunde . Sau ceva de genu. Dar ai grija sa spui "noi " nu "tu". Si profita de iubirea lui pentru ca nu multe fete au parte de asta .
SUCCES!
Spune-i toate aste in fata si o sa te inteleaga dek le zici din tot sufletul!
mult noroc!
Explicai ca si tu ai nevoie de spatiul tau personal. du-te intr-un colt al unei camere si el in altul vezi ce se intampla.eu nu cred ca va muri de dorul tau. spune-i ca tu apreciezi cat de mult te iubeste dar ar fi mai bine sa nu mai fie asa de iubitorpoate sa stea si fara sa te sufoce cu imbratisarile. daca nu iti place vorbeste cu el deschis despre problema asta sigur va intelege
Eeeh
cate cauta un asa baiat
eu una nu te inteleg
nah. vorbeste cu el dar o sa se simta prost
chiar daca nu iti arata.
Daca tot zici ca-l iubesti atat de mult, de ce nu vorbesti cu el sa-i explici? Pentru ca o relatie sa mearga, trebuie sa existe comunicare(cel putin), el trebuie sa stie ce-ti place si ce nu-ti place, si cum altcumva decat daca nu-i spui.
Nu cred ca sunteti de mult timp impreuna, asa-i?
Draga mea ar trebui sa te bucure un asemenea comportamentAsemenea baiat nu se gaseste oriunde.Asa ca ai grija cum il abordezi.Ar trebui sa-i zici ca il iubesti mult dar ...Cred ca oricum ai dao se va supara
Bucura-te de lucru asta macar asa iti demonstreaza cat de mult tine la tine, decat sa isi bata joc de tine.Bine poate exagereaza dar el te iubeste enorm de mult si nu ar trebui sa-ti displaca lucru asta sincer si eu as face asa cu prietenul meu daca l-as iubi mult :d