| Ainaaa a întrebat:

as dori sa pun o intrebarebig grin.
Este bine ca la 14 ani jumate sa fi indragostita de un baiat care tine mult la tine, si vrea sa fiti impreuna?
E bine ca la aceasta varsta sa ai prieten?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,mmm,la aceasta varsta esti deja adolescenta, ceea ce inseamna ca poti avea prieten insa cu conditia ca la baza relatiei voastre sa stea respectul.Bineinteles,ca prietenul tau sa te respecte,trebuie ca tu sa iti respecti propria persoana mai presus de orice.Tu poate ca esti indragostita de acel baiat,dar esti sigura ca el tine la tine atat de mult precum pretinde? Nu vreau sa iti distrug sperantele si visele,doar ca baietii sunt foarte smecheri,incearca sa profite de pe urma unei relatii cat de mult pot si stii la ce ma refer, deci totul e ok atata timp cat stii sa impui anumite reguli. Dupa parerea mea, nu ar trebui sa sari atat de repede intr-o relatie, lasa-te cucerita mai greu, sa vezi ce e in stare sa faca pentru tine baiatul respectiv si daca intr-adevar tine la tine si te iubeste asa cum spune.Bafta si ai grija mai departewinking

5 răspunsuri:
| RobbyPh a răspuns:

Da. Eu stau in cta si am 14 ani pe7 nov fac 15 si toate fetele dela mine din cartier au prietenlaughing Este bine ca asa te mai simti si u bine dar depinde ce este cu el daca e bun sau nuwinking Succes. Pararea mea e ca ar fi bine sa iti faci un iubit happy Succes!:* Sper sa va tina daca va puneti imphappybig grin

| Ainaaa explică (pentru RobbyPh):

Multumesc la fel, esti o draguta:***

| andreea91_7393 a răspuns:

Buna! eu cred ca nu este gresit sa ai un prieten, cu conditia ca si el sa fie de varsta apropiata tie, dar, important este sa stii inca de la inceput pana unde vrei sa mergeti..sa sti sa spui acel "Nu"cand este nevoie.Eu cred ca un sarut si o imbratisare nu strica nimanui...ai grija de tine! bafta!

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu e nimic rau in asta, numai ca trebuie pastrate anumite limite.

| OOOLEOOO a răspuns:

Iubirea nu are varsta.