| PrafSiPulbere a întrebat:

Buna TPU.
As dori sa va intreb ceva ce mie mi-ar fi foarte foarte de folos.
Deci, va rog spuneti-mi pana la ce varsta tine copilaria.Va rog fara raspunsuri ge 11-12 ani fiindca la varsta aia inca ma mai jucam cu jucariile sincer. Funda mare de tot si vooooot happy

Răspuns Câştigător
| lovecats123 a răspuns:

Daca e sa ne luam dupa copii de acum, la 10 ani deja sunt in relatii si se saruta.Sa fim sinceri, acum nu prea mai exista copilarie deoarece unii de la 10 -12 ani vor deja sa fie ca cei de 18 si ii imita pe cei mari.vai de viata lor, nu vor ajunge nimic.Ei nu realizeaza ca cea mai frumosa perioada a vietii este copilaria fiidnca nu exista griji, viata e roz iar felul in care gandesc copii este unul distractiv. Daca tu inca te mai joci cu jucarii iar sentimentul copilariei iti curge prin vene eu te felicit.bravo.nu prea mai exista acum copilarie.Sa fiu sincera eu uneori ma mai joc cu colegii, cu verisoara mea mai mica.si imi place sa ma pun la mintea lor si pentru o perioada sa uit de griji.Deci acum depinde de fiecare cat de mult ar vrea sa fie copil

8 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Bună!
Sincer, fiecare e copil până la ce vârstă vrea..sau cel puțin măcar are suflet de copil.
Mai nou copii ăștia nu știu ce înseamnă copilărie din cauza tehnologiei și rar mai găsești copii în adevăratul sens al cuvântului.
Normal cică copilăria ține până la 10-12 ani, iar după începe perioada adolescenței (pentru că apar cele mai multe schimbări).
Fiecare alege până când vrea să se bucure de copilărie, dar ar fi bine cât mai mult pentru că nu se vor mai reîntâlni cu ea, ci decât cu momente în care se vor simți copii.
O zi plăcută!

| Sadop a răspuns:

Copilaria nu inseamna doar varsta la care te joci cu jucariile, ci inseamna si inocenta si veselie si multe altele.
Dupa parerea mea, in fiecare etapa a vietii mai e strecurat si cate un strop de copilarie.
Si la 40 de ani, si la 60, tot ai momente in care pur si simplu copilaresti.
Bafta!

| maria6 a răspuns:

Psihologii spun ca asa e, cam pana la 12-13 ani. Dupa aceea urmeaza preadolescenta, adolescenta... Dar spiritul tanar, copilaros poti sa il ai si la o varsta matura. Adica sa te joci cu papusile sau cu masinutele la orice varsta. Sigur, de cele mai multe ori in compania unor copii.

| Rainmaker a răspuns:

Salut!
Nu exista o varsta biologica pentru delimitarea sfarsitului copilariei.Suntem copii pana la moartea parintilor nostri si chiar ei sunt copii pana la moartea parintilor lor."Copil" teoretic vorbind poti fi considerat pana pe la 14 ani atunci cand legal, primesti buletin. Dupa, devii adolescent cam pana la 18 ani cand statul te declara major.

| DianaBlajovan a răspuns (pentru Rainmaker):

Dar și la 14 ani ești copil pentru. că toate chestiile de copii au vârsta maximă de 14 ani. Iar buletinul nu corespunde cu adolescența pentru. că în America ești considerat adolescent la 13 ani dar buletin ți-l faci doar la 16 ani.

| ZippiAndrei a răspuns:

Depinde de fiecare! Copilaria mea s-a incheiat la 11-12 ani cand m-am saturat sa ma joc pe afara de-a v-ati ascunsealea, sa ma joc cu jucariile si alte chestii de astea. Aia e copilarie. Cand te saturi de toate chestiile astea.

| AliBaba11 a răspuns:

11-13 ani

| SpringRiver123 a răspuns:

Enjoy your younth. you will never be younger than you are at this very moment.