| beautifulkiss a întrebat:

Buna TPU as dori sa va intreb ceva:
Cum ma pot calma?
La scoala mai sunt persoane care pur si simplu fac in asa fel incat sa ma enerveze.Eu ma aprind destul de repede ceea ce lor le convine pentru ca le da satisfactie.As dori sa ma pot calma, sa fiu cu picioarele pe pamant si sa numai bag in seama orice imi spune unul sau altul.As dori sa nu ma mai enervez asa de tare cand cineva ma enerveaza sau cand ceva nu imi iese bine(da si tu atunci ma enervez tare). Sper sa ma puteti ajutahappy
Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| adorciocolata a răspuns:

Pai, trebuie sa ai multa ambitie. Nu va fi usor, dar vei reusi. Gandeste-te ca, daca te enervezi te poate vedea vreun profesor trecand pe langa tine atunci cand te enervezi si iti poate scadea nota la purtare. Numara pana la 10 cand te enervezi si dupa, poate te vei calma. Incearca sa nu mai iei parte la tot felul de discutii si sa stai doar cu cei care te intelegi cel mai bine. Nu te enerva cand nu iti iesa ceva, ia-o de la capat pana vei reusi sau daca nu iti iese deloc, nu te mai complica. Asta e, nu iti iese, obisnuieste-te. Sper ca te-am ajutat!

| beautifulkiss explică (pentru adorciocolata):

Eu stau cu persoanele cu care ma inteleg bine, dar se mai trezesc unele fete sa comenteze in legatura cu nu stiu ce chestie.
Oricum iti multumesc pentru ajutor.

| adorciocolata a răspuns:

Nu le mai baga in seama. Pur si simplu ignora-le. Cand vor vedea ca nu le bagi in seama, nu vor mai comenta. Insa daca te rastesti la ele sau alte chestii de genul asta, inseamna ca le dai satisfactie, iar ele vor continua sa te tachineze.

| Izabella97777 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema cand am descoperit ceva.atunci cand ele iti trag atentia sau te jignesc prefa-te ca nu le auzi sau mai bine exact atunci vorbeste cu cineva(eu asa fac si se enerveaza foarte tare)nu le arata asta chiar daca-ti vine sa le pocnesti inceteaza...asteapta pana acasa unde te poti descrca, la scoala nu e bine sau atunci cand te jignesc sau etc sa nu pleci din incapere, le vei da satisfactie.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Autoeducă-te.Gandhi spunea : "€œ când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit.".Așa e și la tine. Totul depinde doar de tine și de cât de mult reușești să-și gestionezi ceea ce ține de interiorul tău. De cât de mult știi să-ți controlezi stările.În primul rând nu te lua prea în serios. Nici pe tine, nici pe ei.Stai ceva timp doar tu cu tine și cunoaște-te bine. Dacă vrei, se poate.Lasă-i să comenteze și tu treci pe lângă ei și arată-le că nu-ți pasă. Și asta nu doar de fațadă. Chiar nu trebuie să-ți pese. Știi cum e,câinii latră,ursul merge. Oameni care să comenteze mereu vor fi. Tu centrează-te pe lucrurile care-ți plac, iar restul e în plus. Ele mereu vor fi acolo, depinde doar de tine dacă le dai atenție sau nu. Baftă!