| A_2738 a întrebat:

TPU! As dori si eu cateva statusuri de indiferenta si de iubire! Multumesc mult!(Ofer funda:*)

1 răspuns:
| litlledolleioanna a răspuns:

Razbunarea cea mai crunta este cand dusmanul tau e silit sa recunoasca ca TU esti mai bun si el e mai rau!
Spuneti ca nu m-a suportati dar v-a uitati la mine de parca mi-ati fi fani
Nu-mi mai dati sfaturi… stiu sa gresesc si singur
Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate
Cei care te critica nu v-or decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata
Nici tu nu te cunosti, candva ve-i fi surprins de tine
Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare… "
1º Tu ai fost doar o lectie pe care a trebuit sa o invat, acum este timpul sa invat si altceva!

2º haz que tu sonrisa cambie el mundo no deje que el mundo te la cambie
3º ACOLO UNDE DRAGOSTE NU E .FACEM
Live for today because yesterdays are over and tomorrows may never come… "
Be The Best… Fuck The Rest… Be The One… Not Anyone…
aprendi a jugar con fuego y no quemarme
quien la hace riendo la paga llorando!
naci princesa xke putas sobraban
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti

Ya no te necesito. Tengo tu recuerdo, que vale mas que tu

E zi fara tine e ca o luna de concediu
Daca team jignit candva am savurato
Un aud rau…doar te ignor
De cand un mai dorm k u un mai am cosmaruri
Adevarul n-are pret, de-aia n-am de-ales si-ti vand minciuni

statusuri

Nu îmi spune mie prosti când mie îmi e dor până si de cea ce mă distrugea.

Am atacuri de panică dar nu plec curând de aici si dacă ajung în fata mortii o dau în mortii ei de ***.

Dacă ai fi aici,n-ar mai fi aşa.şi prezenţa ta ar schimba sigur ceva!

Gândeste-te că totul e doar o simplă încercare!

Să stii că e greu să uiti un nume când înca îl mai rostesti!

Poate asta o sti si tu, că dragostea e o curvă si tu esti un deja vu!

Un singur lucru bun am învătat de la tine, să îi dau dracu pe toti dacă mie îmi e bine.

De ce să plâng? Suflete si zâmbete pot si eu să frâng!

Am învătat că uneori nu există un mâine,uneori e acum sau niciodată.

Mi-am dat seama că esti în plus în viata mea.

Pe tine fă ca să vezi cât de mult te respect.o să te umplu de sânge si o să fii "lady in red".

Oricât de mult mi-as dori nu pot,e ca si cum as avea mâinile legate la spate .

Îi vezi mereu zâmbind dar inima lor plânge.

La vârsta asta,orice greseală face parte din viata normală.

Am încercat să stau departe de tine dar am realizat că nu pot.

Mie dor,dar nu de tine ci de persoana care credeam că esti.

Eu nu îmi dau zâmbetul pentru niste lacrimi cum fac altii.

Si o să mituiesc popa să îmi scrie pe sicriu : ''Plecată la o bere, revin intr-un târziu!

O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi,că se învârte ceasul si nimeni nu-l va da înapoi.

Aş vrea, să fie din nou ca la început,acel zâmbet larg de pe faţa mea, să nu fii dispărut.

Nu mai pune tu atatea sentimente din prima.Ca in scurt timp te lasa la pamant,mai rau ca heroina.

Hai sa-ti zic direct.decat sa-mi tai venele, prefer sa mi-le-ntep.

Orice vis dispare , daca e fabricat in Romania .

Prea devreme ca sa fie prea tarziu .

Poate viata nu are rost , dar ce frumos , sa ii dai un sens .

Alba sau neagra , viata'i plina de petice .

Speranta iti ramane pana la ultima suflare .

Nu te opri pana ce soarele nu va rasari .

Numeste-ma demon , aseara am facut un inger sa planga!

Sa nu te bucuri de tot ce`n societate`i interzis e ca si cum ai sta paralizat la pat in Paradis!

Avem si droguri, daa droguri, Va rog toata lumea asezati-va la locuri, Ca e haos, nu dau nimic fara adaos, Stiu o sa vrei energie nu repaus!

Copile fara minte,curve obosite...departe de adevar caci toata lumea minte.

Chiar daca ar fi sa ma duc nu m-as mai intoarce.chiar daca ajung in iad si am sa stau ca pe ace.

Nu am ce sa spun decat tot ce am in gand: Pitico, stii ca vagabontii nu plang!

Nu vreau sa ma mai stresezi cu telefoane , ca ai toane .

Nimic nu este asa de tare precum trecutul,pe el nimeni si nimic nu-l poate schimba.

Nu imi cere sa te iert , nu-mi sta in fire .

Degeaba mă strigi am uitat cine eşti!

Joacă-te cu mintea lor,sa uite cum îi cheamă, cine sunt şi ce vor.

Tu nu iubesti.tu doar vorbesti.si cand e nevoie de tine...lipsesti!

Poti să rupi si pozele...le vei lipii inapoi candva.

Să taci când vorbesc eu...nu`mi place sa minţi atâta timp cât mint şi eu`,nu`mi place să imi spui "pa" aminteşteţi...asta e replica mea.|

O vrei pe toata sa fie a ta. Promiti sa ai cea mai mare grija de ea?!|

Ai vrut sa pleci si ai plecat...da, zambesc.da, sunt fericita,si da, te-am uitat.

Avem o viata`ntreaga si e gata cartea.moartea, o s`o cunoastem impreuna,o sa-i zambim si o sa-i zicem "Buna!"

Pe bune?haide frate.nici macar tu nu crezi ce-a ce zici!

A fost odata un inceput frumos.si ca in orice poveste a avut un sfarsit dezastros.

Haide taci,stii ca pe mine nu ma mintii!

Ramai asa cum esti, acolo in lumea ta . Nu vrei sa schimbi nimic, atunci nu mai schimba!

Ai impresia că eu stau să te aştept,dar de fapt eu mă îndepărtez încet. Asupra mea nu mai ai niciun efect!
Ai impresia că eu stau să te aştept,dar de fapt eu mă îndepărtez încet.Te uiţi atent,mă priveşti cu regret. Asupra mea nu mai ai niciun efect!

Stii ca orice ar fi tu ramai V.I.P pentru mine, orice s´ar intampla am vedeta mea chiar langa mine.

Jur că totul o sa fie ca la început,am zis că jur!

Tipetele ce le auzeam, erau adevarate...Nu am vrut sa cred ca el avea sa plece departe!

Acum colind strazi prin care ne plimbam,pe care ne tineam de mana si promiteam!

Nu vreau sa fiu o alta pagina rupta dintr`un manuscris. Vreau la sfarsitu` povestii noastre sa se scrie "BIS"!

Ce mortii tai faci tu cand te lovesti de realitate?ai dreptate,o sugi!nimeni n'o sa-ti tina parte!

Bautura iti conduce ficatu pe ultimul drum ia`ti adio de la el,cum ti-ai luat si de la tutun,ai vrea sa te opresti dar sa stii c`ai prea tarziu acum!

Si.promit ca nu o sa imi mai pese !

Tu vrei sa`mi explici mie ce? Tu nici nu stii cum e , tu nu faci diferenta dintre iarba si Vitamina C.

E inca-o seara in care-ti place sa sari calu. Ficatu tau innoata in alcool si nu mai vede Stiu ca nu te mai am si-mi pare bine... mai bine ma impac cu ideea deqt cu tine

Esti doar un tanar actor plin de talente, excelezi la capitolul "lipsa de sentimente"

Fii atent sa vezi cum doare qnd ai sa ma vezi nepasatoar

Si... nu mai spune ca ma iubesti... azi nu mai cred in povesti

N'am crezut ca e normal sa ajungem si noi CANVA la final

Nu vei stii niciodata ce s-a intamplat, daca te'am uitat sau doar ma prefac

Am acel ceva. sunt genu' de fata care te vrea... da' n'are nevoie de tine

Nu sunt perfecta! am o gramada de defecte... da' n'am obligat pe nimeni sa ma accepte

Ne'am pierdut prea mult p piese lente... eu am glumit cu tine si u ai pus sentimente

Regreti? iti pare rau? mie deloc. viata e in fata. stii, eu ink mai pot!

De ce sa plang? suflete si zambete stiu si eu sa frang

Mii de voci in kpul meu imi spun "hey... incearca sa te aduni" si-mi promit din nou ca nu mai cred in promisiuni

Nu poti forta o fata sa te placa! nu esti bine venit? PLEACA!

Nu folosi quvinte fara rost, ca e un prost, ca pentru el ti'ai pus viata contra cost... e doar un fost

Nu am crezut niciodata in filme, cele mai mari pretentii le am d la mine

Orice fata care se respecta... ii da dracu p toti

Ai vrut sa vezi cum e cu alta? acum le ai p toate si daca stau sa ma
gandesc, nu'i deloc o drama... scuza'ma ca te intreb da' cum te cheama?

Pot sa iubesc cu pasiune, un fapt banal, pot sa urasc din mandrie, mi se pare egal

Dupa fostul' vine altu' aceleasi gesturi si cuvinte tot ca inainte il crezi, apoi iti dai seama ca minte, si'n final e o alta poveste, acelasi scenariu da' alte fete...

Te detesti. O vezi cum pleaca cu ochii goi. Tu prea mandru sa o opresti . Crezand ca vine inapoi.

Si sunt sonstienta ca nu iti face bine, dar orgoliul meu e mai presus de iubire!

La orgoliul meu sa nu te astepti sa te opresc!

Calca`ti pe orgoliu si raspunde`mi la intrebare: • Daca te-as calca si eu pe inima . ce zici,doare ?

Daca iti zambesc asta nu inseamna ca te iert!

Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa,Scuza`ma dar copilul asta n`are timp de o relatsie serioasa

Am un caracter puternic, imi place sa fiu EU, sa nu arat tristetea din sufletul meu!

Incearca sa zambesti fato,urmeaza'mi sfatul!E cazul sa fi fericita,toate trec,o sa vina altu` !

Cand altii se bucura ca am renuntat,dau din cap, zambeste, si trec pe linia de start!

Nu mintea mea, ci inima e proasta; Ash vrea sa dau delete la amintiri , delete da' nu gasesc tasta;

Dar nu ma intorc la tine pentru ca m-ai facut sa sufar si acum e randul tau sa plangi dupa mine !

Eu o sa te las sa iti vezi de drumul tau. Atunci cand o sa privesti inapoi o sa-ti para rau. Si imi pare rau de tot ce s-a intamplat sti bine. Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine !

E genul de fata care te vrea, dar n-are nevoie de tine, Nu-ti poti da seama, E ceva special la ea!

a fost bine si cu el, dar vei vedea ca fara el e mai bine.

Desi o sa`mi fie dor,de data asta o sa pun orgoliul in fata sentimentelor

Accepta`te pe tine fara masca,Falsitatea celorlalti nu o sa te mai raneasca,Fiecare trebuie sa invetze sa zambeasca!

Probabil că ai să plângi, Dar ştiu prea bine, Că plângi doar din orgoliu pentru tine

Acum cauţi melodii care să'ţi amintească de noi, Îţi pare rău, şi mie, da nu te mai vreau înapoi.

E greu cand iti repeti in gand"capu sus trebuie sa zambesti" Si subconstientul iti dicteaza "cand plangi sa nu te mai opresti

Trebuie să fii tare , Să demonstrezi că poţi, Să fii în centrul atenţiei şi mai presus de toţi

O sa reusesc,voi avea tot ce'mi doresc,Nu conteaza pretul pe care trebuie' sa'l platesc,Cu sustinere,sau fara sustinere,Pe mine o sa ma gasesti dupa linia de sosire

Ei cred ca pot sa ma vada plangand,dar eu stiu sa rad cand imi vine sa plang

Femeile ca noi au puterea sa obtina totul,fericirea sa curga,fraierii sa planga

Poate ca o alta EA i se va parea mai minunata pentru ca orgoliul meu nu iarta.

sunt o copila tare, nu las ca orgoliul meu sa fie calcat in picoare, de un oarecare!

Si nu-mi cere explicatii ca oricum n-ai intelege Sunt momente peste care trec si le neg Si de ce tot nu pot sterge prezentul dar incerc Sa uit ganduri,inghit in sec vorbele spuse din orgoliu

Ambitia te ajuta, Dar orgoliul te distruge Inima ti-o frange Durerea tot vei duce,dar pentru asta e prietenia>

raspuns ales
Stiu am un talent nativ,sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ

Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X

Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi pe ceilalti.

Prietenii adevarati tin la tine Si sunt langa tine si la rau si la bine Nu te barfesc pe la spate Ci te ajuta chiar in toate

Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult...Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut

Vreau ceva doar pentru mine,ca stiu cum sa-mi mearga bine,daca ma intreb de tine...du-te tare cat te tine!

Te privesc cu sila, nu-mi provoci decat mila Plagi incontinuu si spui ca doar tu esti de vina Stii…dar e putin cam tarziu Nici eu nu sunt asa cum as vrea sa fiu

orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus

Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importanta,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATATA

Multi imi gasesc defecte impresii in cap,zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat

Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente

Am invatat sa iubesc tot ce era al meu,Dar am putut sa traiesc si fara ce nu aveam!

Zambeste celor ce te urasc sa simta ura ta,Zambeste celor pe carere ai iubesti,sa simta dragostea ta,Iar daca vreodata cei pe care ai iubesti te vor trada,zambeste sa simta indiferenta ta

Intodeauna fetele au iubit cu inima, dar cum baietii nu au reusit sa treaca dincolo d forme, s`au hotarat si fetele sa nu mai treaca dincolo d portofele

Chiar de-ar fi greu , tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii,viata e grea si lumea e rea,Cum as putea sa rezist,daca nu m`as purta asa?

Barfa'i pentru prosti,deci lasa'i sa vb lasa'i sa se agite stii ca nu conteaza,in lumea printeselor nu exista rautate

Nu sunt fitoasa nici alintata dar stii ceva nu ma lua drept papusa ta!Am sa-ti mai dau inca o sansa dar intr'o alta viata ,cat despre mine:nimic din ce misca nu ma misca

iubesc doar ceea ce apreciez,protejez doar ceea ce imi e mai scump,si ajung mereu unde imi propun

imi place sa cred ca nu am pierdut nimic,si daca totusi am pierdut ceva,inseamna ca nu-mi trebuia!

majoritatea cred ca am numai impresii in cap,mi s`au intamplat prea multe in viata asta de rahat,si nimeni nu a fost langa mine atunci cand am avut nevoie

Inca am suflet de copil care refuza sa creasca ,Mi-e egal cu 0 tot ce spune lumea asta proasta

FAC CE TREBUIE SA FAC SA'MI FIE MAI BINE,NUMAI EU STIU,O SA FIU EXACT ASA CUM O SA FIU,VIATA MI'O TRAIESC DUPA REGULILE MELE,NU AM TIMP DE SFATURI SAU ALTE VORBE RELE

poate nu'ti par fata cuminte, sau poate ca da , insa aparentele inseala,inainte de a ma "eticheta" ,gandeste'te bine sa nu faci vreo greseala

inainte sa plec am suflat aburi peste imaginea ta,si am scris cu degetul DISPARI

De cate ori vad visele cum se sfarsesc ,de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu si asta nu se va schimba, se aude o voce : shhh` : speranta moare ultima!

zambeste si toata lumea va zambi cu tine,razi si vor crede toti ca te droghezi

Vrei sa ma schimbi ? Schimba`te tu primul,Tu esti doar personajul,Eu fac tot filmul

prezint realitatea exact asa cum este ea, Divertisment pentru tine, mod de viata pentru mine

Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta,vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta

Ai crezut ca faci ce vrei Dar ai scazut in ochii mei Daca te purtai discret Te consideram destept

Nu stau in atentia ta Ca are cine sa ma bage in seama! Paharele sus Sampania sa curga Respect pentru fetele Care Au stiut sa faca Fraierii sa planga!

Diamantul? nu defineste STRALUCIREA!si chiar nu am nevoie de un Rolex ca sa stiu cat e ceasul,sa nu uitam ca exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani!

Nu mai iert minciuni,nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte.

Când viata iti da o mie de motive pentru a plânge,demonstreaza ca ai o Mie si Una de motive pentru a zâmbi:X

si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!

sunt doar o fata cat se poate de obisnuita :X care nu are absolut nimic special , Are zile in care parul ii sta ca naiba ,si zile in care arata extraordinar :X

Vrei bani?Banii n-o sa cada din cer!Vrei prieteni?Invata sa vorbesti sincer!Vrei respect?Invata sa respecti,sa oferi!Trebuie sa meriti tot ce ai!Sa castigi nu sa ceri!

Uneori ai nevoie d un prieten sa iti spuna acele cuvinte magice " Nu plange !Capul sus sunt alaturi de tine !Dar nu exista acel prietenTe ridici singur si pleci!

Ma vrei inapoi?Eu nu,Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut

cand plangi nimeni nu`ti vede lacrima,de multe ori cand esti trist nimeni nu-ti simte durerea,de multe ori cand razi nimeni nu se uita la zambetul tau.In schimb cand gresesti toata lumea te vede.

nu prefera frumusetea care este in zadar ,ci prefera caracetru care este atat de rar :X

A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva ,UIta'te la tine

Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine,dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!

Vreau sa stii ca mi se rupe de ce faci, de ce zici de ce vrei, ma'ntelegi,sau macar incerci sa-ntelegi, ca mi s rupe de ce spui, ce faci in orice fel,spune-mi daca ma-ntelegi, sa ti-o spun altfel!

incearca sa induri tradarea prietenilor ipocriti,incearca sa vezi ceea ce este cu adevarat frumos si sa incerci s lasi in urma ta o lume un pic mai buna

vorbele nu isi au rostul acum,o sa vina si randul tau

As vrea sa cred vrajeala ta,Dar tot ce-mi spui e BLA BLA BLA. Decat sa ma tot vrajesti.Mai bine ar fi sa-mi spui ca ma iubesti

Nu am nevoie d un BAIAT sa ma simt bine,nu am nevoie de un paznic in jurul meu, am nevoie doar d LIBERTATE si d a putea fi EU