| DeeDee01 a întrebat:

Buna TPU as dori si eu statusuri care sa faca aluzie la un baiat care place o fata dar nu are curajul sa ii spuna...sa fie cat mai originale, nu din acelea care le gasesti la "orice pas". Si va rog frumos sa nu fie din acelea cu C***e sau mai stiu eu ce, cat mai frumoase :*

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Foarte originale o sa fie daca le iei de pe net

| DeeDee01 explică (pentru suntserios):

Faza e ca nu gasesc pe net sin sunt numai prostii!

| DeeDee01 explică (pentru DeeDee01):

Si***

Răspuns utilizator avertizat
| Anaalex520 a răspuns:

Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat!

In dragoste, sa nu faci din durerea altuia fericirea ta…

hmmm. ai parfumul meu in bluza ta, si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata taoh go on…

M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba

Imi place vrajeala ta.dar sa nu intelegi gresit. daca ti-am zambit nu inseamna ca m-ai prostit."

Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA,ieri poate imi pasa.

Te uiti la ea,dar ma vezi pe mine o atingi pe ea, dar ma simti pe mine ma vrei pe mine, dar te multumesti cu ea niciuna ca mine, 1000 ca ea!

Elegant, dar ce e dincolo de fata asta, stiu doar cei pe care i'am facut sa planga'n viata asta.

...

VEZI AICI http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-2016.html

| Fluturaș34 a răspuns:

Un baiat o sa isi aminteasca mereu de fata timida cu inima frumoasa care l-a cucerit cu un singur zambet.
Il urasc pentru tot ce mi-a facut, il urasc ca m-a ranit, il urasc ca m-a mintit, il urasc ca imi spunea ca ma va iubi mereu si ca niciodata nu m-ar lasa orice s-ar intampla.
Sunt persoane care nu inceteaza niciodată sa se iubeasca. Asta pentru ca ceea ce ii uneste este mai puternic decat ceea ce ii desparte.
Vreau sa iti spun ca NU tin la tine si VREAU sa ma lasi in pace, SA nu ma mai cauti si nu NE potrivim, ne DESPARTIM chiar acum. NICIODATA nu am tinut la tine nu TE IUBESC FOARTE MULT... acum citeste doar cuvintele cu litere mari.
As putea sa tot copiez de pe site-uri sute de statusuri, dar degeaba daca tu n scrii ce simti happy Vrei ceva original nu? Pune putin mintea la "contributie" si scoate cel mai frumos status din sufletul tau, nu de la altii puppy dog eyes Mult succes:*