anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu..as dori si eu statusuri de dor.
P.S : e in strainatate iubitu meu

5 răspunsuri:
| ClauA17 a răspuns:

Când mă iubeai trăiam un vis.
A fost aşa cum mi-ai promis.
Şi nu`mi puteam imagina.
O zi fără să fiu a ta.
Doar inima mea a rămas la tine.
Te rog să`i spui că`mi va fi bine
Şi tot ce doare las în grija ta.
Mă caută timpul să`i spun de mine,
Şi`i spun mereu că voi fi bine,
Dar niciodată nu te voi uita.
Şi doare amintirea ta,
Dar nu te şterg din mintea mea.
Am fost şi aşa va fi mereu,
Eu doar a ta, tu doar al meu!
Mi.e dor de tine iar, şi iar, şi iar,
Şi uit de mine iar, şi iar, şi iar,
Şi nu mi`e bine iar, şi iar, şi iar, şi iar...

Dar nu`i aşa uşor, să`mi fie mi-e dor.
Nu`s numa de decor, cu bine puişor!
Cu inima nu te poţi juca, bate cum ştie ea.

| DariusAndreiDeii a răspuns:

2. * Si iar mi-e dor de tine. Picasso a spus ca iubirea e neagra.acum stiu de ce.

* Mi-e dor de tine, de zambetul tau, de privirea ta...de ce nu esti langa mine sa-mi alungi dorul din suflet?

De cand ai plecat sufletul mia secat, mi-e dor de ochii tai si de al tau sarut.As vrea acum in brate sa te strang si sa-ti spun ce mult eu te iubesc.In fiecare seara privesc la cer si ma rog la D-zeu sa mi te aduca inapoi ca tare dor imi e de tine.TE IUBESC INGERASUL MEU.

| Iulia_Julia_1999 a răspuns:

Am găsit şi eu câteva, sper să îţi placă!
● odatăă mi s-a întâmplat ceva minunat. a fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine ●

● eşti o bucată de rază căzute pe pământ care are suflet, care are sentimente, care poate face totul perfect, însă, un lucru îl face perfect: mă iubeşti ●

● Valentine’s Day a strâns în ea un întreg anotimp de dragostee`. e vremea să gustăm împreună din fructele coapte şi roşii ●

● când mă gândesc la înfăţisărea ta de îngesaş, buzele mi se umezesc gândindu-mă că ţi-aş putea vorbi în şoaptă, spunându-ţi vorbe dulci… ●

● ochii sunt orbi, când sufletul e ocupat cu altceva :> ●

● îmi ajunge să te mai am o clipă ca să zâmbesc o viaţă. тє ιυвєѕc! ●

● uită-te în ochii mei. Zâmbeşte puţin! Fă-mă să nu regret, că eşti băiatu' la care ţin ●

● erau odată un prinţ şi o prinţesă - ei se iubeau mai mult ca oricine, aşa ar trebui să fac eu cu tine ●

● dacă m-ar întreba cineva ce aş alege între viaţă şi tine, aş alege viaţa, iar tu ai pleca suparat neştiind că viaţa mea eşti tu ●

Mai găseşti aici http://www.statusuri.ro/Statusuri-De-Dragoste.html