| AnonimusGate a întrebat:

As fi bucuros daca m-ati putea ajuta... Nu stiu sa incep deci sunt cu o fata de 4 luni... si ma simt cam exclus din planurile ei gen daca iese cu prieteni pe mine nu ma cheama chiar daca am facut cunostinta cu ei si intr-un fel ma simt asa de ****, i concert si cica vrea sa mearga cu prieteni ca cica sa isi faca de cap si am vazut ca i un fel de party si iar merge dar nu m-a chemat si iesim destul de des zilnic aproape dar e ciudat numa noi 2 sau deloc i ceva gen ca prin oras nu vrea sa mergem numa pe f*** stadion si da sunt oarecum suparat indignat respins dar imi zice ca tine la mine si faze din astea care intr-un fel nu reflecta sentimentele e ciudat si sper ca ma intelegeti. Nu stiu ma gandesc sa ma despart sa imi iau inima in dinti am vorbit si intr-un fel vad ca nu ma vrea printre prietenii ei chiar daca mai demult imi zicea sa i cunosc si asa sa iesim toti si faze din astea si nu stiu daca e dispus cineva sa ma asculte si daca are nevoie de detalii i voi da. Va multumesc din suflet

5 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Probabil tu esti prietenul tipei care se plangea acum ceva timp ca vrea sa se desparta de el pentru ca rad prietenii ei de ea laughing

Poate totusi nu, insa pare un caz asemanator si poate ii este rusine cu tine sa te prezinte prietenilor sau ii este ei rusine cu ei si frica sa nu o judeci pentru asta. Orice ar fi, cel mai simplu ar fi sa o intrebi si sa-i ceri sa fie sincera. Daca refuza "te pup, papa" si gata.Sigur vei gasi una care sa fie capabila sa-ti explice un lucru.

| AnonimusGate explică (pentru WaterDrop):

Nu sunt accela...

| WaterDrop a răspuns (pentru AnonimusGate):

Nu conteaza, raspunsul meu ramane valabil.

| AnonimusGate explică (pentru WaterDrop):

Nu stiu asta e... ma gandesc la despartire mi-e greu dar ma gandesc ea e sa zic obsedata de mine intr-un fel...

| AnonimusGate explică (pentru AnonimusGate):

O fost cateva faze naspa...