| Ella_9296 a întrebat:

As fii foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta cu o problema..sunt clasa a X-a,si doi tipi de la mine din clasa au inceput sa se ia de mine de la inceputul anului pentru simplul motiv ca mi-am aparat locul, vorbind cu d-l diriginte.(unul dintre ei vroia sa stea in locul meu, dar eu stateam acolo de un 1an). Din prima zi de scoala,amandoi gasesc porecle, ma injura, fara niciun motiv! eu nu le fac absolut nimic..doar ii evit,atat! De cate ori ma jignesc,eu tac,nu ma uit la ei si ma fac ca nu i-am auzit.dar imi vine sa bufnesc in plans.e groaznic! Nu stiu cum sa ii infrunt, sa taca odata! (trebuie sa precizez ca sunt si plini de bani, prosti-in adevaratul sens al cuvantului si laudarosi) Multumesc ft mult pentru ajutor!

3 răspunsuri:
| xAkira a răspuns:

Bai, doar ignorai. eu sunt a 9a si ma omoara cu zile unii de a 10a. Am luat o carte de pe banca unei colege si la pagina la care am dat era ceva ce i-a facut sa faca glume pe seama mea.

Mai bine zile in fata sa te lase in pace, poate tie iti iese...eu tot nu am curajul sa o fac rolling on the floor)

Daca afla la mine ca imi plac si lucrurile coreene atunci ma fac pilaf si ajung sa-i injur...

Oricum, doar fa-ti putin curaj sa le spui sa te lase in pace. Nu cred ca e nimic rau in ati apara locul si eu as fi facut la fel.

| Chrissy92 a răspuns:

Imi pare rau sa aud asta, te inteleg perfect si eu am trecut prin asta la un moment dat aveam 1 coleg care se dadea la fete iar daca nu ii faceai pe plac te jignea, insa eu de cele mai multe ori ma certam cu el si il jigneam si eu si pana la urma tacea, poti sa incerci sa vorbesti cu dirigintele iar la prima sedinta cu parintii sa le faca observatie acestora pentru ca sunt de vinaca cum i-au educat.Bafta

| euanonim16 a răspuns:

Eu asi zice ca ar trebui sa le raspunzi cu aceeasi moneda. Puele si tu porecle. Daca nu merge asa atunci apeleaza la diriginte poate ea/el o sa-i pedepseasca cumva.
Sa sti ca si eu am patit-o odata. Un baiat imi punea diferite porecle dar mai tarziu am aflat ca ma simpatiza foarte mult. Am vorbit cu el si ia-m spus ca ma deranjeaza poreclele pe care mii le da si daca vrea sa fim amici sa te comporte normal!