| fumsipraf a întrebat:

Buna tpu.as putea pierde un prieten daca as incerca sa repar legatura dintre noi? imi doresc foarte mult asa dar imi e frica sa nu il pierd..nici nu stiu cum sa incep.ce sa ii zic...chestia e ca se comporta foarte ciudat..de cand l-am pupat din greseala pe gura fiindca ma grabeam...ce sa fac? sa ii spun despre faza sau sa il intreb doar de ce se comporta asa? acum daca ne intalnim nici nu ma baga in seama, daca il sun nu raspunde si tot asa.pentru mine inseamna foarte mult el ca si persoana.tin la el foarte mult si as face orice pentru el dar el nu vrea sa vada asta. oare de ce se comporta astfel? nu vreau sa fiu cu el, vreau sa fim prieteni ca la inceput

2 răspunsuri:
| DascaluViorel a răspuns:

Daca iti este pieten bun mai bine sa ramana asa. Am facut si eu greseala asta si regret. Am pierdut o prietena buna.

| fumsipraf explică (pentru DascaluViorel):

Povesteste-mi ce s-a intamplat.aceeasi situatie? eu vreau sa clarific lucrurile...am nevoie de un baiat caruia sa ii pot spune tot..ca unei fete nu ii pot spune ca exista mereu concurenta aia pentru tipul ala sau asa.el m-ar intelege,, eu il consider prieten bun dar el nu stiu