anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea o descriere despre calitatile unui prieten de-al vostru... Cel mai bun prieten... Dau Funda pentru cea mai mumoasa descriere:*

4 răspunsuri:
| DroGuleTz a răspuns:

Pai prietena mea care ini e si colegtza :X Irina ara mereu grija de mine si imi laege cate un baiat p masura mea ca prieten, mereu cand sunt macheata mai urat ea imi face complimente si ma simt atat de bine o iubesc si cand plang ca consoleaza ca o mama asta da cea mai buna prietena a mea o iubesc :X My sister :X fundita? puppy dog eyes

| Gaabi32 a răspuns:

Pai prietena mea. mi-am aleao cu grija
my best friend o cheama madalina la fel ca mine:Xsi sincer mi-a fost greu sa o gasesc.ca fizic este perfect dragut.Carecter si asa.Este foarte amuzanta specimena nu alta inventeaza altele pe zi ce trece. O buna consolatoare cand plang eu plange is ea.Nu se teme de apoape nimic imi ia apararea dar tot odata e si foarte sensibila atunci cand vine vorba de iubire. Nu i e rusine de nimic din cea ce face o doare undeva de lume ce spune.este sigura pe ea stie ce face.ar face orice pentru mine mia demonstrat.Rebela dar stie unde i e limita.sincera nu cred ca a spus o minciuna la viata ei.foarte pupacioasa. cemai ca o sora nu as da-o pentru nimic in lume.:*

| Ɔнσcʝσℓαтɛ a răspuns:

Pai. Prietena mea cea mai buna se numeste Alexandra. Este cu un an mai mare. Ne iubim ca surorile.Niciodata nu ne-am certat.Imi poveste orice lucru nou din viata ei. E foarte amuzanta! Sincer pentru mine e prietena perfecta! :d Ma ajuta la ceva greu si e langa mine in orice moment bun sau rau! :X.

Prietena ta cum e? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok