| OnlyTheScript a întrebat:

As vrea s astiu dupa parerea vostra care sunt semnele ca un baiat te place. As vrea ceva original, nu copy paste de pe internet, si va rog nu veniti cu din astea :tTe invita in oras etc etc. Eu ma refer la un baiat de 13 -14 ani.
P.s: daca ma evita in gluma, de exemplu la sport nu a vrut sa se tina cu mine de mana cand jucam "tara tara vrem ostasi" si facea pe "crizatul" dar amandoi radeam si se uita la mine foarte insistent si radea. Alt exemplu, in ora ma priveste foarte des, si cand il surprind ori intoarce repede capul ori se stramba la mine. Ma tachineaza, ma zguduie, odata m-a luat in brate si m-a ridicat in sus si cand eram de servici a stat cu mine non-stop, toata ziua si m-a intrebat la un momendat "Cu ce baiat ai vrea sa fii din clasa?".
Se presupune ca el ar placea-o pe Erika (o colega), cica la skype are statusul :"Cat de dulce este Ericutzza", intr-adevara, a fost cu Erika de mult si probabil ca a pastrat statusul...
Voi ce ziceti? M-am gandit sa il intreb cand intra "mah tie iti mai place de >Erika?:".ce ziceti? va rog un sfat

1 răspuns:
| Adinusshh a răspuns:

Parerea mea este ca el ori vrea sa fiti cei mai buni prieteni, ori ceva mai mult... dupa toate exemplele date de tine eu personal imi dau seama ca te place prin gesturile facute de el, sfatul meu este sa il intrebi daca mai are sentimente fata de acea colega, daca zice ca nu, eu, in locul tau l-as intreba ce parere are despre mine, intra mai mult in vorba cu el si vezi. poate se infiripa ceva..MULTA BAFTA! sper ca te-am ajutat, si mult noroc! dai fundita puppy dog eyes P.S nu am copiat nimic de pe net, e din propria experienta