| Miru345 a întrebat:

as vrea sa am mai multi prieteni baieti..pare ciudat, nu?
Stiu o fata care ii stie pe aproape toti baietii si vorbeste cu ei, se imbratiseaza, dar nu stiu cum face asta, adica as vrea si eu sa vorbesc cu baietii, pur si simplu ca prieteni..nustiu daca m-ati inteles, dar totusi, as vrea niste sfaturi..Multumesc!

4 răspunsuri:
| Iunix a răspuns:

... nu cred că o fată şi un băiat pot fi doar prieteni şi atât. Unul din ei sigur are alte sentimente mai puternice dar le ascunde.

| Kerre a răspuns:

Pai in primul rand incearca sa te bagi in vorba cu ei (nu te baga mai mult la un baiat ca o sa creada ca ai ceva sentimente ascunse pentru el), incearca sa ii ajuti cu ce poti de exemplu daca unu-l dintre ei cere un pix tu ii dai daca ai la dispozitie unul.

| Andrewquq a răspuns:

Nu e ciudat.
Referitor la un răspuns primit la aceasta întrebare, exista un studiu care arată că două persoane de sex opus nu pot fi prieteni buni/bff; contrat acestuia, știu multe persoane care pot demonstra contrariul.
Pur și simplu fii tu, fa ceea ce simți că trebuie să faci, fara regrete.
Btw, eu sunt băiat și ce un bff fata laughing de unde ești?

| Rareș88888895 a răspuns:

Baietii nu iau mereu o imbratisare ca un semn de crush. Daca vrei sa iti faci mai multi prieteni baieti fara sa para ca îi ai crush poti sa stai pe langa ei...sa le ceri ajutorul in diferite activitati sa razi la glumele lor, etc. happy