| Nicolcea_Tiberiu_2001 a întrebat:

aș vrea să am și eu o prietenă dar toate fetele mă resping pentru că eu m-am născut cu o boală numita parapareză spastica. Nu e o boală grea doar că nu pot merge în picioare. Ce să fac? Dau fundă PS vreau raspunsuri serioase

Răspuns Câştigător
| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns:

Sincer majoritatea oamenilor, cam toti, se uita mai inati la fizic pentru ca suntem atrasi fizic de aceea persoana, iar apoi cand incepe conunicare l, atunci ne dam seama ce fel de persoana e cum gandeste, se comporta etc. Daca ne place o pastram alaturi de nou daca nu, nu. Dar sincer nu vreau sa te dezamagestc, dar boala nu este o scuza sa nu fii cu cineva pentru ca Dumnezeu mereu are ceva pentru noi pus de o parte el scrie povestile tuturor oamenilor, iar daca e sa fie va veni persoana potrivita pentru tine in cel mai neasteptat moment. Iar tu nu renunta niciodata la ceea ce esti, nu te da batut, lupta pentru ceea ce iti doresti.

| Nicolcea_Tiberiu_2001 explică (pentru Madalina_Georgiana_1998):

Mulțumesc mult

| Madalina_Georgiana_1998 a răspuns (pentru Nicolcea_Tiberiu_2001):

Nu ai pentru ce, oricand.

| Nicolcea_Tiberiu_2001 explică (pentru Madalina_Georgiana_1998):

Da dar mai ie ce va nu ştiu daca am greşit eu cu ce va da si eu sunt o fire ma-i ruşinoasă de felul meu nu pot scăpa de asta si fie care fata cu care eu am stat de vorba cand a aflat de boala mea nu a mai răspuns si de acea am cerut sfat ca nu stiu cu să le abordez eu mai mult pe Facebook le abordez pentru că na eu m-am nascut la țara si nu prea sunt drumuri şti?

| Nicolcea_Tiberiu_2001 explică (pentru Nicolcea_Tiberiu_2001):

Sincer îmi cer mi de scuze dacă te deranjez?

4 răspunsuri: