Intrebarile tale mereu ma fac sa ma gandesc la mine in trec =), sfatul meu, daca asa esti tu, de ce sa te schimbi? Ce daca esti rusinoasa, asta e dragut, probabil ca te referi ca ai vrea sa te bagi mai usor in seama cu baietii sau alte fete, dar eu ca baiat iti spun ca fetele cele mai dragute sunt cele timide, dar totusi daca ai vrea sa te schimbi. o poti face ajutandu-te de persoane indraznete ca te vor "indruma" dar ai grija cat de departe ajungi cu asta, parerea mea e sa ramai asa cum esti, cine te place cu adevarat te place asa cum esti, sper ca ti-am fost de ajutor
Am auzit ca daca te dai de 3 ori peste cap inainte sa faci orice. o sa ametesti.
Fă o noapte albă, iesi în balcon sau afară și încearcă să vorbești cu tine. Motivează-te de ce vrei să faci această schimbare și gândește-te dacă merită.
Dacă consideri că ai o minte mai complicată, poți scrie „conversația" cu tine undeva, pe calculator sau pe foaie. De multe ori te ajută când scrii, ți se deschide mintea și găsești mai ușor răspunsurile.
Mimo2 întreabă: