Hey,Heey!
Pai uite ca am facut si eu asta, si era de... 20 de ani, si nu era fratele meu, dar am idei
-Un parfum fresh
-Un after-shave
-O camasa cu o basca asortate
-O rama photo digitala, poti pune si o poza cu tine
-Un bike desi ma indoiesc
-Un telefon, sau cel putin un MP3 PLAYER
-Un mini-laptoop (nu e chiar asa scump)
-O pereche de adidasi skumpi macar de firma sa fie
-Un ceas, de mana sau de birou , tu alegi :d
-Un CD cu muzica
-Un CD cu un concert, sau cu un film.
-Un rucsac de drumetii!
-Un nou mouse.
-Casti de firma.
-Ceva in + o cana in 3D, adica imaginea e scoasa in afara
Sper ca te-am ajutat!
Eu zic sa ii cumperi un parfum de firma care crezi ca ii va placea sau un articol de imbracaminte tot de firma.
Are 2 ceasuri scumpe, are laptop, are trening adidas, parfum cristian lacroix, geci nike adidas, tricouri puma, are telefon. nu stiu ce i-as mai putea cumpara. de asta v-am intrebat pe voi
Daca as fi baiat, cred ac mi.ar placea bluzele sh gecile astea. ma rog. una dintre ele :
http://www.craiovaforum.ro/......73403.html
Nu prea este in trend hainele făcute cadou.
Ți recomand un ceas.
Pentru vârsta lui este perfect
- Ceas
- Parfum
- Un animal [ Iepuras negru ]
- Un bilet la un concert renumit
Poti incerca sa comunici cu părinți să îi organizati o petrecere cu toți prieteni săi.
Succes!
Hm nu stiu daca imbracamintea este cea mai buna idee. Daca spui ca ii plac produsele de firma si daca ii cunosti bine gusturi sfatul meu e sa ii cumperi un parfum sau un ceas. Atata timp cat calitatea e cea care conteaza sigur o sa fie multumit de cadoul tau
Pff, de curand am vazut in Sephora un parfum ( tot pentru fratimio, care a implinit tot 19 ani ) de la Hugo Boss. Doamne cat de superb mirosea! :S
Oricum, daca ii plac imbracamintea si obiectele de firma, sigur ar aprecia ceva frumos si scump.
Inca o idee: Ceasul cu semnatura lui Ayrton Senna editie limitata. Dar e cam scump, costa vreo 20 de milioane.( il are fratimio)
Daca iti permiti, cumparai-l. Ceasul e superb
Un trening, blugi un tricou si mai poti adauga si o fotografie cu voi doi pe care sa o pui intr-o rama va fi un gest frumos
Poi daca te axezi pe imbracaminte, atunci doar tu stii ce prefera el cel mai mult si ce si-ar dori in materie de haine (adica tricouri, jeansi etc.). Dar poti sa iei in calcul atunci cand o sa mergi sa ii cumperi ''cadoul vestimentar'' (daca pot sa zic asa ), ce se poarta... adica: stilul militar este rege, la fel si negru, culorile mute sunt de preferat (culorile mute sunt practic culorile primare sau secundare amestecate cu gri pentru a deveni mai puțin intense; o astfel de culoare muta este si cea care a fost aleasa culoarea anului 2011 pentru barbati, roz "barberry"), look-ul city boy este inca la moda (pantaloni scurți până deasupra genunchilor + cămașă) sau inul care este in mare voga acum. Eii bine, nu stiu cat de mul te-am ajutat, dar sper sa gasesti cadoul perfect. Succes!
Ce e asa greu sa ii alegi ceva de ziua lui, daca zici ca ii plac lucrurile de firma, nu stiu i'ai ceva ce nu are o esarfa de ex!