| patrizia696 a întrebat:

Buna TPU! As vrea sa imi cititi povestea iar apoi sa-mi dati un sfat pentru ca efectiv sunt disperata...in fine. Momentan sunt in clasa a 8a iar in clasa a 7 a mi-a placut la nebunie de un coleg de-al meu care nu stiu cum sa zic e superb fratilor efectiv ma uitam in ore pe furis la el si il admiram, iar in pauze ori de cate ori se baga in seama cu mine ii raspundeam cat de frumos puteam, ma purtam foarte frumos cu el nu i-am zis niciodata nimic urat nu l-am injurat nici macar in gluma nu mi-am batut joc de el. In timp ce eu ma dadeam peste cap sa ii intru in gratii, el admira o alta colega de-a mea care eu personal o uram si acum o urasc si mai tare pentru ca si ei ii place de acel baiat. Anul trecut se purta acceptabil cu mine uneori ma facea sa rad, dar de cand a inceput anul acesta se poarta ca ultimul... cu mine uneori imi zice taci din gura ca iti dau (asta ca sa nu zic acel cuvant care incepe cu litera f) o palma de te zbor pe geam sau da mai taci din gura si ma injura de mortii mamei. Eu la faze de-astea stau si ma uit lung la el intrebandu-ma oare cu ce i-am gresit se comporta asa cu mine, si as vrea sa-l zic la diriginta dar inima ma doare numai cat ma gandesc la asta si nici sa-l injur inapoi nu pot ca iarasi ma doare. Lasand asta la o parte, un alt coleg din clasa mea ma place inca de anul trecut ( by the way e cel care vreau sa imi pice la secret santa ) am simtit asta instinctiv nu imi da de inteles nimic, iar recent a inceput sa imi placa si mie de el, dar inca ma gandesc la my ex-crush. Credeti ca ar fi bine sa ma bag in seama cu el? Si legat de celalalt coleg ce sa fac sa ma port si eu urat cu el inapoi sa incerc sa discut cu el sa vad de ce se poarta asa sau pur si simplu sa-l ignor si sa incerc sa uit prin ce am trecut din cauza lui? Please i need your help numai pot sa dorm noaptea din cauza asta.

Răspuns Câştigător
| recedaniel1 a răspuns:

Sa ai rabdare, fa-ti alt iubit, eu sunt baiat fara pereche sunt cautare unei fete

9 răspunsuri:
| patrizia696 explică:

Ps dau funda

| patrizia696 explică (pentru recedaniel1):

Da da faza e ca baiatul care ma place nu vrea sa se bage in seama cu mine si by the way cati ani ai

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"o alta colega de-a mea care eu personal o uram "
PE CARE
Urasti pe cineva pentru ca il place pe acelasi baiat pe care il placi tu? Pt ca el o place pe ea?
Asta se numeste gelozie. Si nu e de bine.
Faci si altceva, iti manifesti cumva gelozia fata de colega?
Eu cred ca da, si cu asta l-ai suparat pe baiat, de asta se comporta urat cu tine.
Invata sa iti gestionezi emotiile, ca te vei pune in situatii proaste pe viitor.

| recedaniel1 a răspuns (pentru patrizia696):

Iubirea cu sila merge, asa am cu o fata la fel ca si tine, incearca sa-l uiti de el

| recedaniel1 a răspuns (pentru recedaniel1):

Hai sa vorbim privat

| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic sa te gandesti la evaluarea nationala, ca baiteii din scoala generala sunt inca nedezvoltati mintal, fiind mai inceti la minte decat fetele, de aceea se si comporta urat cu tine fiindca ei nu te vad ca pe o posibila prietena ci ca o simpla colega de scoala.

Iubitii se fac mai tarziu in viata, duap 17-18 ani, cand esti suficient de matura sa intelegi ca "iubirea " aia are implicatii si responsabilitati majore.

Vezi ca ai premiat raspusurile unui baitel de 13 anisori, care habar nu are ce este aia prietenie, iubeala, relatie samd.

Vin la sa se inpace apoi iti bate joc de tine si te lasa insarcita si placa ori te vinde, hai sa fim impreuna amindoi

Multe fete place de baiat care insema si fuge de acel baiat o iubeste, si se indragoste alt care nu o iubeste si o invata prosti si o vinde granita, si fuge de acel baiat care o iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ma indoiesc ca unii chiar au nevoie de sfaturi. Doar propria suferinta ii ajuta sa inteleaga anumite lucruri in viata. Si poate nici atunci nu inteleg.