Sa ai rabdare, fa-ti alt iubit, eu sunt baiat fara pereche sunt cautare unei fete
Da da faza e ca baiatul care ma place nu vrea sa se bage in seama cu mine si by the way cati ani ai
"o alta colega de-a mea care eu personal o uram "
PE CARE
Urasti pe cineva pentru ca il place pe acelasi baiat pe care il placi tu? Pt ca el o place pe ea?
Asta se numeste gelozie. Si nu e de bine.
Faci si altceva, iti manifesti cumva gelozia fata de colega?
Eu cred ca da, si cu asta l-ai suparat pe baiat, de asta se comporta urat cu tine.
Invata sa iti gestionezi emotiile, ca te vei pune in situatii proaste pe viitor.
Iubirea cu sila merge, asa am cu o fata la fel ca si tine, incearca sa-l uiti de el
Eu zic sa te gandesti la evaluarea nationala, ca baiteii din scoala generala sunt inca nedezvoltati mintal, fiind mai inceti la minte decat fetele, de aceea se si comporta urat cu tine fiindca ei nu te vad ca pe o posibila prietena ci ca o simpla colega de scoala.
Iubitii se fac mai tarziu in viata, duap 17-18 ani, cand esti suficient de matura sa intelegi ca "iubirea " aia are implicatii si responsabilitati majore.
Vezi ca ai premiat raspusurile unui baitel de 13 anisori, care habar nu are ce este aia prietenie, iubeala, relatie samd.
Vin la sa se inpace apoi iti bate joc de tine si te lasa insarcita si placa ori te vinde, hai sa fim impreuna amindoi
Multe fete place de baiat care insema si fuge de acel baiat o iubeste, si se indragoste alt care nu o iubeste si o invata prosti si o vinde granita, si fuge de acel baiat care o iubeste.
Ma indoiesc ca unii chiar au nevoie de sfaturi. Doar propria suferinta ii ajuta sa inteleaga anumite lucruri in viata. Si poate nici atunci nu inteleg.