| Luyi a întrebat:

As vrea sa imi dati si mie un sfat ce profil sa aleg pentru liceu filologie sau mate-info. Mie cand stiu la o materie imi place dar cand nu stiu nu imi mai place.Cand ma gandesc cata matematica se face pe profil de mate nu ma incanta, dar cand ma gandesc ca pe profil uman imi trebuie foarte mult limbile la care sunt dejastru nici acesta nu mai mai incanta. Voi ce credeti c-ar fi bine sa aleg. dau funda la cel mai bun raspuns kiss

Răspuns Câştigător
| mistakeofyourlife a răspuns:

In general majoritatea se orienteaza dupa materiile care ii plac sau nu, ceea ce e bine intr-un fel. La profil de mate-info se face intr-adevar mate mai multa fata de filologie, dar nu se face mai multa ca acum, in clasa a 8-a. Daca te duci la profilul de filologie poti urma doar facultatea de litere deunde poti iesi jurnalist, translator, traducator, ghid turistic sau profesor. daca te duci la mate-info pe langa toate cele enumerate mai sus poti urma ce facultate vrei, ceea ce reprezinta un atuu avand in vedere ca foarte putini copii stiu exact ce vor sa se faca, desi si acestie se pot razgandi in perioada liceului. Bafta! :*