Pai aici depinde de cum esti u fiecare ar face altceva si mai conteaza si cu cine, poti sa te razbuni sa o faci de ras sau nu stiu ceti vine prin cap . Eu chiar nu stiu ce as face dar sper sa nu se intample patesc asa ceva . Sper ca ti-am fost de ajutor
O iau pe ocolite si vorbesc despre cine e si dupa instinct o parasesc sau raman cu ea
Mai intai de toate,nu ma panichez. Verific cine e tipa si ce legatura are cu prietenul meu. Daca sunt mai mult decat prieteni, ii dau papucii tipului si pe respectiva o iau un pic de par(daca se dadea la prietenul meu desi stia ca el e cu mine; daca nu stia de existentza mea, o las in pace ca nu e ea vinovata ca ex-prietenul meu e un mincinos ordinar)
Pai,eu m-as duce la el si l-as intreba ce cauta cu acea/acel fata/baiat si dupa prima propozitie m-as despartii de el depinde si ce-au facut sper ca te-am ajutat
1. Daca esti fata(asa cum esti) eu te sfatuiesc sa te desparti de bou(scuze expresia)
2. daca esti baiat(cum sunt eu) as atentiona-o pe prietena, iar in urmatoarele zile as spiona-o, daca se mai intalneste cu acea persoana m-as desparti de ea, dar daca nu, ne-am desparti.
FUNDA?
Nu stiu cred ca i-as spune in fata ce simt si i-as da papucii de fata cu toata lumea i-as da cu ceva in cap ca in filmele de drama...as tipa la el de numa numa te rog nu pune la suflet asa sunt baietii
craniul întreabă: