| Paulikk112 a întrebat:

As vrea sa invat sa ma bat deaorece se tot ia un baiat de mine. E mai mare ca mine si si mai solid.Am facut Ashihara Karate dar am uitat tot.Si vreau sa nu se mai ia de mine, pe langa ca am vanatai cu mii-le ma mai face si de ras.Eu am 12 ani si baiatul respectiv are 14.Nu prea stiu sa ma bat.Adica sunt rapid in miscari, dar miscarile sunt praf adica poti sa scapi din ele fara sa te stradui.Deci va rog dati-mi niste tutoriale pe youtube. Unele de preferat sa le pot exersa.Nu am sala la mine in oras deci nu pot sa ma duc sa fac muschi. P.S ....Va rog sa ma scuzati daca am gresit categoria!winking

Răspuns Câştigător
| Siksaksok a răspuns:

Fa flotari in pumni multe cate poti sa ajungi sa faci cel putin 30-40 pe zi ele te ajuta sa iti intaresti pumnul si in acelasi timp iti cresti toata masa musculata mai greu doar cu flotari dar merita dupa 2 luni maxim sigur se va cunoatea ceva pe tine si exerseaza sa dai cu pumnul la perete (nu sa ovesti peretele imagineaza-til acolo ) si vei putea sa il bati

5 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Ia un baston, un facalet in ghiozdan infasurat in prosop. Mai bine scoate-l la un suc sau la o bere

| AmxMod a răspuns:

Uite aici frate... http://www.fiibarbat.ro/......e-lucruri/

Poti incerca sa te uiti la asta http://www.youtube.com/watch?v=h__CdPeJoXo
incearca sa lovesti puncte sensibile ale corpului.de ex: sub coaste, acolo unde incepe stomacu, in stomac aproape de vezica, in marul lui adam, la baza gatului vezi ca ai 2 oase care se intalnesc si pielea din zona aia e moala si poate fi apasata si doare foarte tare)
daca vin multi pe tine nu stai pe loc si incerci sai bati pe toti:fugi putin, 10 15 metri, ei o sa se desparta ca sa te prinda si atunci ii poti bate pe rand sau macar lovi.
e foarte important sa folosesti piedici si sa folosesti forta lor impotriva lor.(stiu ca exprimarea este cam naspha dar asta e..intelegi tu)
de exemplu:daca unu vrea sa-ti traga un pumn, prima ta optiune este sa faci un pas in spate astfel incat sa te rateze iar in momentul in care e vulnerabil sa ii prinzi mana si sa tragi de ea in directia in care dadea el cu pumnul astfel punandul la pamant.
si inca un lucru:nu incerca sa barezi toate atacurile lor, evitarea lor e mult mai favorabile.si inca ceva:trebuie sa fii nervos pe ei, dar totusi sa ramai calm, sa nu te arunci ca dobitocu.ia exemplu din filme:aia se bat tactic:->. sper ca te-am ajutat

| Paulikk112 explică (pentru AmxMod):

Imi place articolul de mai sus dar videoclipul e praf ...si am mai vazut acelasi scris si pe alta intrebare...Te rog frumos sa nu copiezi de la altcineva raspunsulwinking!

| Paulikk112 explică (pentru Paulikk112):

Adica videoclipul e super fain, dar e prea rapid, si sunt miscari care mie mi se par cam grelewinking.Sa te iei de ala din videoclip, oare cum o fii?laughing

| Radulescu_Myhay_1997 a răspuns:

Parerea mea de practicant de arte martiale este sa cauti un stil de arte martiale, indicat Ashihara Karate si sa apuci de munca. Daca nu ai cum fa in fiecare zi in declinat flortari in pumn insa pe primele doua oase, deoarece acelea sunt in prelungirea osului si asa iti intaresti incheieturile si nu exista riscul de a iti luxa mana cand lovesti. Inca ceva cauta sa faci flotarile pe parchet sau gresie, nisip etc, pentru a intarii cele doua oase ale pumnului asfel contactul devine si mai dureros. Si nu conteaza varsta si masa lui musculara conteaza sa te duca capul si sa stii unde sa lovesti si de unde sa il prinziwinking