| elenaelly1234 a întrebat:

as vrea sa ma ajutati! acum cativa anii am vazut un baiat cred ca de varsta mea care mi-a placut foarte foarte mult, dar n-am avut timp sa vorbesc cu el ..deci nu stiu nimic de el.
acum, au trecut cred ca vreo 3 ani de cand nu l-am mai vazut dar tot imi amintesc de el. si stiu ca si el ma placea pentru ca si el se uita la mine intr-un fel in care mi-am dat seama.acum, la toata lumea care le spun ce mi s-a intamplat, imi spun ca e soarta mea...dar eu totusi as vrea sa il cunosc..cum as putea? dau funda:*!

Răspuns Câştigător
| AdonnAdonnis a răspuns:

O sa vina o buna zii in care o sa il gasesti daca si el te place o sa te gaseasca un baiat care ii palce mult de o fata o gaseste imediat

2 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Întoarce-te în locul unde l-ai văzut ultima oară. S-ar putea să fie tot acolo. Dacă nu ai nimic legat de el, o să fie foarte greu să îl depistezi. Însă, cum au trecut anii şi nu mai ştii nici cu ce era îmbrăcat, sau alte chestii importante, ar fi bine să renunţi.

| elenaelly1234 explică:

Pai acolo am fost in fiecare an...si totusi simt ceva special si nu as vrea sa renunt..cn stie. poate il voi revedea:laughing