| alexa_1346 a întrebat:

Buna TPU.as vrea sa ma ajutati.am o problema! sunt indragostita de un baiat si as vrea sa aflu daca si el este indrogostit de mine! as dori sa ma ajutati! fundita! si+ vot! multumesc.anticipat

3 răspunsuri:
| R0CA19 a răspuns:

Vorbeste deschis cu el. Baietii nu sunt genul care o dau cotita [chiar daca nu par asa cand sunt pe langa fata pe care o plac (in 50%din cazuri)]. Spune-i ce crezi despre el, ce simti si el iti va zice ce simte pentru tine. In cazul in care nu te place macar stii ca ai incercat si ca el stie ce simti si daca e de treaba baiatu n-o sa te faca sa suferi sau chestii. Sper ca te-am ajutat.

| bloodyhell a răspuns:

Pune o prietena de a ta sa il intrebe ce parere are el despre tine

| Ella_9296 a răspuns:

Heei! Si eu am trecut prin aceeasi situatielaughing Si am procedat astfel:am pus o colega sa vorbeasca cu el pe messenger [ei sunt prieteni buni] si ea a vorbit.iar el a zis ca nu sunt genul lui! Tragiclaughing...Nu stiu ce sa iti spun,probabil ar fi bine sa il privesti, sa vezi daca iti acorda atentie, incearca sa scapi cate un obiect accidentallaughing si sa vezi daca se apleaca el; zambeste-i cat mai des si probabil daca te va placea[sau te place] va face primul pas.thinking