| Delia12 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu ceva. Dar nu ceva de genu ca la 14 ani nu pot lucra. Unde pot sa ma angajez la 14 ani? Am nevoie de bani si imi este cumva sa le cer parintilor. Cel mai bun RASPUNS primeste Funda!

2 răspunsuri:
| CannbalCorpse a răspuns:

Si eu vreau la vara sa muncesc.
Iti recomand impartirea pliantelor, te duci la un supermarket si ii intrebi pe cei de la receptie daca te pot "angaja" pentru impartirea pliantelor. Sau poti face "reclama" la anumite produce ai vazut tu prin magazine fete care fac reclame la diferite produse. primesti la pliante pana la 30-40 lei pe zi iar la facut reclama la produse 7-10 lei pe ora happy sper sa iti fii fost de folos

| SameMistake a răspuns:

Te poti angaja la un anumit partid unde avantajul este ca sunt sedii speciale pentru elevi, unde te poti chiar distra. Nu pot sa dau nume, pentru ca as face reclama, dar chiar sunt in contact in aceasta perioada cu un astfel de partid. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la sedinte, care se anunta din timp si care au loc la sediul fiecarui sector si sa participi la actiuni de-a lungul timpului(de exemplu impartirea unor pliante pe strada, strangerea de like-uri pe facebook la o anumita postare a partidului, participarea la excursii si la evenimente, organizarea unor petreceri private in cluburi etc.) Totul este serios dar sunt mai multe beneficii decat banii pe care ii primesti. Nu stiu exact suma pe care o primesti, depinde de partid, dar toate excursiile si actiunile sunt gratuie, ei platesc cazarea, transportul, mancarea si tot restul.
Sau te poti angaja in anumite supermarket-uri sau hypermarket-uri, la anumite firme, de exemplu de cosmetice, pentru impartirea unor mostre sau a unor pliante. Intereseaza-te si pe Google si in respectivele magazine.
Iti doresc numai bine!