| alinutateiubesc a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu ceva..Eu fiind bruneta, am mustata si se observa si mama nu ma lasa sa o dau jos si am vorbit cu ea si ar fi de acord cu decolorarea ei.Ma gandeam la o crema.
Ati putea sa ma ajutati? Cu niste nume de creme, dau ceva care sa decoloreze mustata?
P.S:Fara jigniri

Răspuns Câştigător
| DewLoWoofy a răspuns:

Incerca cu apa oxigenata. Apa oxigenata decoloreaza parul, ajungand sa nu se mai observe. Succes :*

4 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Mama ta are dreptate, te-ai alege cu una si mai pronuntata.Incearca apa oxigenata.

| Marina_Daniliuc_1984 a răspuns:

Eu mi-am decolorat parul cu o solutie ruseasca COLOR OFF, este foarte buna, dar nu decoloreaza parul natural, numai cel vopsit, dar nu arde absolut deloc parul, aici gasiti mai multe informatii: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
sau la nr de telefon : 0754921669

| adriana_9826 a răspuns:

Eu zic sa folosesti benzi depilatoare pentru mustata de la sesu cele care au marginile transparente.Pentru a o folosi trebuie sa freci banda depilatoare intre palme ca atunci cand vrei sa t-i le incalzesti. Dupa ce ai folosit banda si dupa ce indepartezi ceara ce a ramas sa te dai cu alifie de galbenele pentru ca fiind prima data te va ustura putin si se va inrosi un pic zona respectiva dar cu timpul se va invata pielea si nu se va mai intampla

| boyfriends a răspuns:

Dai cu brishiu...big grin