| Maximas19998 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu ceva, mie imi place de o fata dar ea nu ma observa. Invatam amindoi in aceiasi scoala dar in clase diferite findca eu sunt mai mare ca ea cu 2 ani. Problema e ca ea locueste in satul vecin si place de alt cineva, dar acum ea poate sa se despartiasca cu el (iubitul ei ) si eu stiu ca acum trebui sa functionez dar nustiuce sa fac cu ea am incercat sa vorbesc dar nimic nu sa primit findca ea tot imi spune ca are prieten, ea e destul de draguta, invata bine e pe tabla de onoare dar eu invat numai pe 7-8 poate in asta-i problema singur nu stiu ma comport ca un om obisniut incerc de fiecare data sai atrag atentia sa vorbesc cu ea dar nimic nu se primeste. ajutati-ma VAROG FRUMOS!

3 răspunsuri:
| KiduZQ a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu o prietena sau un prieten de-al ei si poate reusesti sa socializezi si cu ea. Dar daca nu te place, dragoste cu sila nu merge. Dar incercarea moarte n-are. happy

| Maximas19998 explică (pentru KiduZQ):

Ea are numai o prietena si nu prea comunica cu baietii sad

| Kitybush a răspuns:

Arata-i ca aveti multe chestii in comun si incearca sa te ridici la nivelul ei daca tu consideri ca ii esti inferior.