| Deidara554 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi.Eu la toamna trec clasa a8-a si m-am gandit foarte bine si m-am hotarat ca dupa aceea sa plec in Londra pentru liceu.Ma rog, scoala secundara.Stiu engleza aproape la perfectie dar singura problema sunt parintii mei.Nu vor nici sa ma asculte cand aduc subiectul si chiar ma doare lucrul acesta.Imi doresc foarte mult sa plec din Romania si sa studiez in afara, dar nu stiu cum sa ii conving sa ma sustina macar din punct de vedere emotional.De cateva ori chiar m-au pedepsit numai pentru faptul ca am deschis subiectul.Sincer nu pot sa spun ca ma tine ceva aici, scoala la care merg este oribila si abia daca am 2 prieteni.Va rog dati-mi niste sfaturi cum sa ii conving, stiu ca ne permitem din punct de vedere financiar doar ca ei pur si simplu nu vor.Dau funda pentru cel mai ajutator raspuns!

2 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Sunt o gramada de motive pentru care nu ai de ce sa te duci la liceu acolo...
Sunt licee bune si in tara, de ce trebuie sa te rupi de parinti si sa pleci de la varsta asta? Ce o sa faci acolo? Unde o sa stai? Cine o sa plateasca toate costurile alea imense?
Ai destul timp sa te duci acolo la facultate.Nu liceul conteaza, asta e mai mult pentru cultura generala, facultatea e cea mai importanta.
Normal ca nu o sa te lase parintii sa pleci singur pentru ca nu ai nicio garantie acolo si ei ar muri de dorul si de grija ta...Crede-ma ca nu o sa te lase nici in ruptul capului.

| Xenia16 a răspuns:

Incearca sa le demonstrezi parintilor tai, ca te-ai putea descurca, arata-le ca sti limba si ai ambitie sa reusesti. Banuiesc ca iti dai seama ca e mult mai serios si mai greu, dar e bine ca ai vise mari care vrei sa ti se implineasca, iti urez succes