| Deidara554 a întrebat:

Buna tpu.As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi, va rog.Eu acum trec clasa a8-a si o prietena care locuieste in Spania mi-a spus ca daca m-as duce acolo as intra a9-a,cum si ea fiind mai mica cu un an, a intrat a8-a.Sincer chiar vreau sa plec de aici,problema mea nu este neaparat scoala de aici, ci familia mea. Locuim intr-un apartament cu 2 camere si sunt obligata sa impart camera cu fratele meu de 5 ani care este mai stresant decat un gimpe-n coaste,iar cum eu nu sunt prea rabdatoare de felul meu tip la el si mereu am probleme cu parintii. Ceea ce ma deranjeaza este ca de fiecare data cand eu fac ceva ce nu le convine mi se face mereu morala,cateodata imi iau si bataie, iar cand fratele meu face ceva rau se uita foarte repede.De exemplu i-a stricat mamei tableta la maxim 2 saptamani dupa ce a primit-o si doar l-a certat putin.

Voi ce ati face? Eu am facut niste cursuri si stiu limba spaniola cat de cat iar limba engleza o stiu aproape la perfectie..Va rog, dati-mi un sfat.

1 răspuns:
| Lorena7712 a răspuns:

El e mai mic... Stiu ca e enervant si trebuie doar ignorat! Incearca sa nu te certi cu el si sa ii faci pe plac cat de cat. Daca ai posibilitatea sa te duci in Spania eu zic sa nu ratezi ocazia! Scoala acolo probabil e cu mult mai buna decat in Romania si ai avea sansa sa cunosti si alte obiceiuri si traditii de acolo. Eu in locul tau as profita de ocazie!