| pinksparkle72 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati cu o problema...In clasa am o colega foarte suparacioasa si paracioasa si din cauza ei toata clasa are probleme. Ce sa fac in privinta ei?

4 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Sa o ignorati sh sa faceti tot posibilul sa o indepartati de langa voi sh sa aveti grija ce lucruri ziceti in preajma ei sa nu va parasca

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Niciunu sa nu mai vorbiti cu ea absolut nimic, chiar daca va enerveaza sau mai stiu eu ce. De la un moment dat o sa dispere practic, genu de persoane nu rezista sa fie ignorate. O sa va puna o gramada de intrebari si atunci tu poti sa ii spui ca sunteti o clasa, o echipa si ca ii gresit ce face si ca daca vrea sa mai vorbeasca cineva cu ea sa incerce sa se poarte ca cineva intreg la cap... [ aveti grija cu ce vorbiti si faceti in preajma ei ]

| Simplicity a răspuns:

Salut as vrea sa-ti spun ca in orice clasa aste asa o colega care sau ii prea tocilara si atunci cand nimeni nu invata ea sare sa se evidenteze sau e de aceia care nu invata dar e adorata profelor si va toarna toate nazbitiile.Ar fi bine sa o evitati sau sa va clompotati impotriva ei trabuie sa inteleaga tipa ca nu are dreptate.
dar nu se schimba omul asa usor ea este acea persoana despre care iti vei aduce aminte cu smile pe buze peste cativa ani )())))

| Nimeni_9118 a răspuns:

Bună! De ce nu încercați să fiți prieteni cu ea? Poate că o supărați cu ceva, o fi o fire mai emotivă sau supărăcioasă, cum zici tu! Încearcă să nu faci în așa fel încât să o deranjezi cu insulte sau diferite gesturi! Dacă ea vă supără, nu o băgați în seamă pentru că poate încearcă să vă enerveze. Prin faptul că pârăște ea greșește foarte mult. Dacă are vreo problemă spune-i să discute cu toți și să rezolvați problema între voi, pentru că bănuiesc că nu sunteți la grădiniță și vă puteți descurca! Baftă!