| alexa_1346 a întrebat:

Buna TPU.as vrea sa ma ajutati.imi place de un baiat adica de mai muult timp si nu stiu daca si el ma place.cum as putea sa aflu?[adica nha m-am sarutat de vreo 2 ori cu el. da si acum simt ceva pentru el.si nu stiu daca si el ma place? va rog ajutati-ma. dati-mi sfaturi cat mai multe[am 14 ani. multumesc muult. si cel mai bune sfaturi primeste fundita si celelalte cate un vot.multumesc.anticipat

2 răspunsuri:
| Crisuc a răspuns:

Pai in primul rand dai de inteles ca nu ai prieten si ca il placi pe el, acestea prin simple fapte. mergi, il saluti, il mai pupi pe obraz alea alea...dar trebuie sa fi si tu un pic tupeista.adica nu astepta dupa el, fa u primul pas, si arata-i ce vrei. arata-i k vrei sa fi cu el. atunci poate el isi da seama si stie el ce are de facut, dar daca stai si astepti dupa el, nu se stie niciodata cand va face el primul pass.mai bine incearca, si o sa reusesti pana la urma o sa vezi :*:*:* bafta multatongue

| byby1998 a răspuns:

Decii in primul rand ti.as sugera sa ii spui in fata pentru ca baietilor nu le place sa ii intrebi prin altcineva si asa vei afla raspuns love struck care sigur va fi - Daa - happy Succes love struck