Pui praful in sticluta cu lichid, amesteci bine si o folosesti extern, pe zonele afectate. Evita contactul cu ochii, cavitatea bucala sau nazala.In functie de gravitatea problemei, acestea se foloseste o data sau de doua ori pe zi(este foarte puternic si nu e nevoie sa-l folosesti de mai multe ori): daca problema este destul de grava, aplica-l atat seara, inainte de culcare(dupa ce ai curatat fata)si lasa-l sa actioneze pana dimineata, cat si dimineata(si-l lasi sa actioneze cat mai mult posibil). In cazul in care nu ai probleme extraordinar de mari, aplica-l doar seara.Pentru mai multe informatii, citeste prospectul.
Salut! Frate fii atent eu am avut problema asta! Trebuie sa amesteci praful cu apa aceaia si iti dai cu ea seara (cu 2 ore inainte sa adormi) si dimineata (dupa ce te trezesti) dupa ce iti dai cu ea la cateva minute o sa iti apara ceva pe fata...(nusstiu cum sa iti explic) te speli pe fata si gata! eu asa am fost...Recomandat de medic! Si Fara bauturi alcolice si sucuri cu acid, cat timp folosesti tratamentu asta! Sper ca te-am ajutat! papa
Andrei67y5 întreabă: