| ArmiBubu a întrebat:

Buna TPU....as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat am un prieten de 18 ani care nu este cam romantic adica sa faca, cadouri sau surprize etc, dar m'a prezentat familiei lui cand mergem pe strada nu are nici o problema de a ascunde relatia mi-a facut cunostinta si cu prieteni lui si uneori imi arata ca ma iubeste doar ca azi m-am cam certat cu el mai tot timpu din orice motiv..nush voi ce ziceti oare ma iubeste?

3 răspunsuri:
| andru10best a răspuns:

La fel este prietenul pe care il are sora mea. Nu este romantic deloc si cand vine vorba de o atentie parca este un dummy. Nu cred ca nu te iubeste. Asta este personalitatea lui.
La faza ca v-ati certat mai des in ultima zi, inseamna ca este incomodat de ceva care nu tine neaparat de tine. Probabil este stresat si incearca sa se mai elibereze de senzatia urata pe care o are. Mai bine il faci tu sa se simta mai bine, sa rada si ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Sunt sigura ca in timp o sa vada lucrurile altfel si o sa te surprinda frumos.
Succes in toate!

| GodLight a răspuns:

Da,cred ca te iubeste poate asa este el de fel nu toate persoanele sunt romantice. Daca te-a prezentat familiei lui inseamna ca tine la tine si ca are intetii serioase. Daca totusi te certi incearca sa vorbesti cu el si spune-i ca ti-ai dori sa fie mai romantic cu tine sigur te va intelege.

| ArmiBubu explică (pentru GodLight):

Am incercat sa'i explic dar spune ca el nu stie ce cadou sa-mi faca pentru ca el nu este genu iar din cate mi-a povestit el nu lea cumparat fostelor pr cadou de asemenea nici mie dar odata cand am fost la el mi-a facut unghiile si mia impletit parul mi s-a parut ft dragut:X