Mai, mania voastra a adolescentilor moderni (si eu am fost candva demult) e sa stati pe telefon sa-l butonati si mai ales pe facebook. Daca stati pe telefoane si vorbiti sau va jucati nu va aduce niciun beneficiu in anii de formare. Ce sa spuna, saraca femeie? Incearca cu metodele pe care le are sa te lecuiasca de prostul obicei de a te juca non stop cu telefonul. E o chestiune pe care am observat-o la foarte multa lume, in special de o anumita varsta. Citeste o carte sau uita-te la un film, sau mergi la un teatru... voi tot timpul pe telefon!
Nu am cont de Fb. Am renuntat la el tocmai ca mama sa vada ca nu sunt dependenta de un amarat de cont. Eu pe telefon foflosesc doar wapp. Problema e la mine ca de fiecare data cand imi face asa, parca nu stiu...Imi ia tot cheful de toate activitatiile pe care le aveam in plan ( sa fac curatenie, sa mai imi fac niste suplimentar pentru liceu...)
Si nu are dreptate? Nu te invata de bine? Te pregateste pentru viata ceea ce putini parinti fac! Deci te face om! Maine poimaine o sa ai familia ta si nu o sa stii sa faci nimic. Barbatul ala care o sa fie cu tine o sa fuga daca te vede cu 2 mainei stangi. Te invata sa te descurci si iti da un minim start in viata.
Pai inca esti un copil. esti pe banii tai? locuiesti singura? ai muncit o zi in viata ta? nu cred. deci, inca esti copil.
E adevarat ce spui. Nu sunt inca pe banii mei, dar mama mea mereu a stiut ca se poate baza pe mine. Au fost scandaluri mari in familie, in fine...si cu toate astea ma trateaza asa, dar eu pentru ea sunt cea mai buna prietena. Adica imi spune totul.
Andrei67y5 întreabă: