Eu zic ca'cu amandoua ai slabi . E un avantaj ca la street dance, ai intalni baieti, alea alea, si tineret de varsta ta. Nu spun ca la dansuri populare nu ai intalni copii si adeolescenti de varsta ta. Eu as opta pentru dansuri populare. Sunt foarte frumoase, sunt destul de multe si sunt si destul de complicate. Eu am fost la asemenea cursuri si mai mai ca nu imi venea sa mai plec de acolo acasa. Stateam cu orele pana imi iesea perfect. Bafta oriunde, dar cu dansurile populare ai ajunge cam peste tot in tara cu concursuri si ar fi foarte fain . fundita?
Incearca la amnndoua cel putin o clasa si dupa vezi ca ti-a placult mai mult.
Te sfatuiesc sa mergi la Dansuri Populare. Asta te va ajuta pe viitor foarte mult. La street dance, nu e ceva ce poti face oricand, si desi sunt sanse sa faci un ban din asta, e foarte neplauzibil. Am o amica care e la dansuri populare de 5 ani, si pentru fiecare eveniment primeste 50 lei. Mi se pare minunat, si face si ceea ce ii place
Sper sa afli ce iti place si sa mergi acolo!
Eu zic sa mergi la street dance, sunt tot felul de concursuri in Bucuresti. Iti recomand http://stop-and-dance.ro/ vezi ca au descrieri amanuntite la fiecare tip de dans iar pe blog articole tematice.