Eu iti spun din experienta proprie sa iti alegi un instrument mai ieftin...gen chitara pentru ca exista posibilitatea sa te plictisesti.De asemenea la chitara e mai usor sa inveti singur si e foarte tare.Insa cam toata lumea canta la chitara...asa ca te sfatuiesc, daca iti permiti sa aloci un buget mai mare pentru pasiunea asat a ta, care poate fi si trecatoare, cum a fost in cazul meu, atuci alege tobele.Tobosarii sunt BADASS, HARDCORE.succes!
Dupa username, vad ca esti baiat. Mie imi plac foarte mult baietii care canta la un intrument, in special la chitara ( genul de baiat liber, rebel).Dar si pianul sau vioara ar fi o alegere buna ( daca esti mai melancolic, sensibil ). Orice ai alege muzica este un mod bun de a-ti exprima sentimentele, cand cuvintele nu te ajuta.
Buna.Trebuie sa simti ce instrument iti este mai apropiat. Daca esti o fire mai sensibila poti alege pianul, flautul. Daca alegi un instrument cu corzi poti alege chiatara clasica si daca vrei un intrument mai "elegant" sa zic asa poti alege vioara. Daca iti place rock-ul alege chiatara electronica. Daca iti place zgomotul poti alege tobele.Depinde de personalitatea ta ce alegi. Daca nu te poti decide alege cat mai multe instrumente pentru ca iti zic din experienta ca nu vei reusi sa te limitezi la unul. Si eu cand la pian, vioara si chiatara, si cat de cat la flaut Succes.
anonim_4396 întreabă:
AnaMaria973 întreabă:
misauratcuviata întreabă: