| aditzzza a întrebat:

as vrea sa ma transfer la alt liceu. sunt pe clasa a11a. si am auzit ca trebuie neaparat un motiv ca sa ma pot transfera. este adevarat? motivul meu ar fi, liceul este mate info si eu as vrea ceva mai usor. este mult prea greu pentru mine. ce motiv as putea gasi? tin sa mentionez ca in locatia mea este doar liceul mate info, iar celalalt liceu la care vreau eu este la 24km, nu ar fi o problema naveta. Ce motiv m-ati sfatui sa scriu la motivul transferului scolar?

2 răspunsuri:
| KirstenM a răspuns:

Un motiv: pentru ca nu faci fata cerintelor, ar fi un motiv serios, asta in cazul la liceul in care te duci are un nivel mai mic ca nivelul liceului anterior.2.pentru ca ai constientizat ca nu e ceea ce-ti doresti,ca la liceul la care te muti pare a fi varianta perfecta, vezi si tu oarecare motive, unde sa mentionez ca liceul la care vrei sa vii e iti place mai mult, dar sa nu zici de rau de liceul anterior, succes!

| Ramona_Andreea_1997 a răspuns:

Ai putea sa scrii ca iti este inconvenient programul scolar sau ca nu esti de accord cu anumiti profesori sau cu programul sau felul lor de predare etc. sunt foarte multe motive.