| liviu_3401 a întrebat:

Buna TPU as vrea sa mentionez ca am 16 ani si sunt virgin. am as vrea sa stiu cu ce prezervative sa o fac prima data sa nu existe nici un risc de sarcina pentru fata. pot sa folosesc prezervative mai groase alea sunt mai sigure? sa folosesc si lubrifant? si daca ai ata groasa este nevoie de ceva operatie? daca va trimit o poza cu ea imi puteti spune? id meu liviu_liviu94 nu conteaza daca ata este groasa? sigur nu este nevoie de o interventie chirurgicala? nu stiti asemenea cazuri? raspunsuri... dau funda. si in ce cazuri este nevoie de interventie chirurgicala?

Răspuns Câştigător
| BlessTheChild a răspuns:

Liviu fratioare pentru siguranta faci asta:
1.incerci sa ai o ejaculare inaintea actului sexuat(pe scurt te masturbezi de acasa)
2.folosesti DUREX ULTRA SAFE(e in jur de 7 lei o cutie cu 3 bucati)
3.folosesti lubrifiant pe baza de apa(chiar daca si prezervatibul are)pentru a usura contactul dintre voi daca sunteti virgini.
3.ata nu conteaza cat de groasa e...ea nu trebuie sa se rupa neaparat, ea poate fi si elastica(ca in cazul meu)si referitor la operatie ea se face doar in cazul in care e atat de strans preputul incat nu poti sa urinezi, nu incerca sa "te operezi" singur pentru ca s-ar putea sa o patesti urat de tot(stiu un caz)

sper ca te-am putut ajuta.

2 răspunsuri:
| Crivi a răspuns:

1 poti sa iei cel mai gros prez si sa-l pui gresit si tot ramane, poti sa-l iei pe cel imi subtire pentru o senzatie cat mai "aporpiata" de cea fara prezhappy lubrifiant...asta nu cred ca e cazum lucreaza atent si preludiu si nu ai nevoie de asa cevahappy
ata, se face atat tam-tam pe ea si cand o sa vezi ca e ceva atat de banalhappy

| Madilyn a răspuns:

Mai Liviu... Intrebarea asta ai postat`o de vreo 4 ori! rolling eyes