| Ancaana2000 a întrebat:

☺️
Aș vrea să-mi achiziționez e tabletă sau un telefon nou. Aș vrea să-mi iau un IPhone 6 plus, ca telefon. Iar ca tableta, nu prea știu încă, dar cam tot ceva de genu. Doar că nu știu dacă de la Apple. Precizez că deja am un IPhone 5 S pe care l-am achiziționat abia vara trecută.
Întrebarea mea este: Ce ar fi mai bine să achiziționez? Telefonul sau tableta? Vreau și avantaje și dezavantaje sau Pro și Contra ca sa ma conving laughing)

Răspuns Câştigător
| Bunaceaujk a răspuns:

Telefonul! vrei pro si contra? ok!
pentru telefon:
pro:vei putea face selfie'uri si poze normale mai bine ca o tableta!
dupa parerea mea, este mai usor de utilizat telefonul pentru ca nu este la fel de mare. de ex, daca vrei sa dai un mesaj, va fi mai usor sa tastezi pe un telefon decat pe o tableta
telefonul il poti lua cu tine afara! adica, poti sa iesi si cu tableta, dar... pare mai ciudat sa stai cu tableta in mana pe afara, cand poti sa bagi telefonul in buzunar!
iar pentru tableta:
poti vedea mai bine un film, aceasta avand ecranul mai mare. poti vedea si pe telefon, normal, dar daca doresti sa te mai uiti cu cineva va fi un pic cam complicat de pe un telefon!
ca si la film, pozele le poti vedea mai bine, decat sa te chinui sa le vezi de pe telefon!
altele nu mai stiu, dar, eu ti as recomanda telefonul, pentru ca nu cred ca mori daca nu poti sa te uiti cu familia un film de pe telefon tongue

| Ancaana2000 explică (pentru Bunaceaujk):

Mulțumesc tare mult pentru super răspunsul tău! M-ai convins.

1 răspuns: