| carina961 a întrebat:

Buna TPU:*
as vrea sa-mi da-ti cateva idei,. voi merge la cabana si vreau sa-mi sperii rau de tot prietenii, ajutati-ma cu ceva idei :*
cele mai bune dau funda!

1 răspuns:
| 00SweetTweety00 a răspuns:

Legi o ata de clanta si apoi de o punga umflata cu aer si punga o pui undeva dar sa fie prinsa ( lipita ) si cand deschide usa se sperie

Poti sa schimbi zaharul cu sarea.

Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!

In timp ce doarme cineva pune intr-o farurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!

Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

Daca ai vreun tovarash mai gurmand sau mai gras, fa in felul urmator: Spune-i ca tocmai ai castigat 10 gogosi (sau cate vrei tu) la o patiserie (ex:Yamy Yamy) dar pe care inca nu le-ai luat. Trimite-l pe el sa le ia pentru ca tie iti este rusine(esti cam timid) de fata care vinde gogosi deoarece e foarte sexy(convinge-l cu o bucata de hartie care sa confirme castigul, avand o semnatura, dar care insa este scrisa de tine).

Te duci la cineva, o faci pe suparatul, il iei in brate si ii spui ca a murit cineva. El/ea te va intreba cine si tu scoti din buzunar un bat de chibrit ars!
Sper ca te-am ajutat big grin
Fundita? puppy dog eyes puppy dog eyes