| xAnnabella a întrebat:

Buna TPU as vrea sa slabesc am 14 ani, si vreau sa mai slabesc am 56 de kilograme, ati folosit vreo cura ceva care v-a ajutat, eu in fiecare seara aproape fac miscare, doar ca nu ma ajuta asa mult, deci va rog puppy dog eyes daca ma puteti ajuta! :* Dau fundita +Vot happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand, trebuie multa vointa si "sacrificiu": trebuie sa renunti la dulciuri, prajeli, bauturi acidulate.
Nu te infometa.
Bea multa apa (minim 2 l pe zi).
Meniu:
Micul-dejun: un ou fier+o felie paine neagra+ ceai neindulcit (sau indulcit cu miere) sau 1 sau 2 felii de paine neagra cu miere + ceai (ceaiul verde este cel mai indicat in curele de slabit; are un gust cam neplacut, insa nu il indulci cu zahar. Inlocuieste zaharul cu mierea.Sau bea-l neindulcit).
Gustare: 1-2 mere
Pranz: un singur fel de mancare: supa, piure, friptura de pasare la gratar, peste (pestele slabestebig grin) etc. (ceva care sa tina de foame)+1 sau 2 felii de paine neagra si ca "desert", o salata de legume sau de fructe.
Gustare (daca ti se face foame): 1-2 mere/ mandarine/portocale
Cina:-pana in ora 18.30: un pahar de iaurt facut in casa sau o salate de fructe sau legume.
Gustare (daca ti se face foame): 1-2 mere sau orice alt fruct.
Dupa fiecare masa, bea apa (dar nu exagerabig grin), evita zaharul, fa in fiecare dimineata si in fiecare seara exercitii (saritul coardei este cel mai eficienthappy ), dormi cel putin 7-8 ore, evita mancarea fast-food.
Bafta! La mine a functionat aceasta cura!happy

1 răspuns:
| plansulsirenelor a răspuns:

Am fost si eu in aceeasi situatie ca si tine, ba chiar mai rau si am facut abdomene din greu si am slabit. Incearca sa mananci mai sanatos si in acelasi timp sa te tii si de sport. Si nu iti fa griji, ai timp destul sa slabesti! :*