Te-ai gandit vreodata la breton? nu trebuie neaparat din parul tau. se gasesc de comandat bretoane naturale care nu costa mai mult de 50lei, se aplica usor si sunt comode si la moda. il poti tunde dupa placul tau Eu folosesc si pot spune ca imi da un aer mai elegant cand imi intind parul sau imi fac alte frizuri, iar acesta il poti da jos cand ajungi acasa nici nu se vede! Ar putea fi o solutie buna pana iti creste parul inapoi! Acum nu stiu ce solutie iti doresti...
Parul ramas un pic mai sus de frunte tapeteaza-til cu un piaptan cu dinti subtiri si fa-ti putin de volum pana creste. Nu are rost sa te complici cu sampoane si medicamente.
Multumesc dar cam in cat timp imi creste daca mi`l voi ingriji mai des? adica vreau sa spun ce sa fac ca sa imi creasca mai repede? si regulat cam pana in Martie cam cat mi-ar creste parul? daca imi raspunzi vei primi funda+vot!
Eventual foloseste bentite pentru par si tot felul de accesorii, se poarta acum impletiturile deasupra fruntii, sunt la moda si foarte dragute!
Uleiul de ricin este foarte bun sa te dai cu putin dupa ce te speli pe cap, il gasesti in farmacie si este ieftin.In maxim 2 luni iti poate creste inapoi!
Aha dar cam intr-o luna cam cat creste parul? asa daca nu ii fac nimica, vreau sa zic natural!
Iti creste maxim 0.5cm . Uleiul de ricin accelereaza cresterea parului pe luna pana la 1cm.
Bine dar nu vreau as ma dau cu ulei de ricin! A pai inseamna ca imi creste unpic si cred ca nu o sa se mai vada gen ''chelia'' nu?
Pai de crescut creste, dar totul e sa ai rabdare, chiar nu is alte solutii, poti contribui prin produse la accelerarea cresterii, dar daca nu vrei sa folosesti nimic, pai atunci incarca-te cu rabdare si roaga-te sa creasca cat mai repede, ce sa zic...ai cerut sfaturi, acum tu decizi ce faci cu ele
Bine multumesc :* ai funda! Il voi lasa sa creasca natural! Dar cam intr-o saptamana cam cati cm ctreste?
Te-ai gandit vreodata la breton? nu trebuie neaparat din parul tau. se gasesc de comandat bretoane naturale care nu costa mai mult de 50lei, se aplica usor si sunt comode si la moda. il poti tunde dupa placul tau Eu folosesc si pot spune ca imi da un aer mai elegant cand imi intind parul sau imi fac alte frizuri, iar acesta il poti da jos cand ajungi acasa nici nu se vede! Ar putea fi o solutie buna pana iti creste parul inapoi! Acum nu stiu ce solutie iti doresti...
Andrei67y5 întreabă: