| Cristi1999MD a întrebat:

Buna TPU as vrea sa stiu cine este jeff the killer

Răspuns Câştigător
| Anonima6789777 a răspuns:

Vreau sa te contrazic din nou GazzaRecodsRo, Jeff the killer este un personaj din povestile creapypasta. Majoritatea oamenilor din jurul său îl considerau o persoană ciudată și de aceea era mai-mereu alungat.
Intr-o seara si-a taiat gura si pleoapele, pentru a zambii mereu respectiv pentru a nu mai dormi niciodata, mama lui l-a prins, acesta si-a omarat si parintii si fratele. Asta a facut-o din razbunare deoarece niste delicventi l-au ars pe fata, a stat in spital o perioada.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un om cu probleme psihice, nu exista date despre el pe internet.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonima6789777):

E prima oara cand ma contrazici, nu a doua.

| Anonima6789777 a răspuns (pentru anonim_4396):

A doua happy si ieri am facut-o, nu mai tin minte in ce context.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonima6789777):

Nu stiu, nu o mai face ca si asa nu raspund corect, raspunde direct la intrebare ca nu ma priveste aceste subiecte.

Odata ce raspunzi, ar trebui sa o faci corect daca nu o faci degeaba, nu ajuti pe nimeni cu nimic.

| Cristi1999MD explică (pentru anonim_4396):

Am gasit date despre el

| Cristi1999MD explică (pentru Anonima6789777):

Si e alb pe fata

| Cristi1999MD explică (pentru anonim_4396):

Exista date despre el pe internet deja am gasit

Vreau sa te contrazic din nou GazzaRecodsRo, Jeff the killer este un personaj din povestile creapypasta. Majoritatea oamenilor din jurul său îl considerau o persoană ciudată și de aceea era mai-mereu alungat.
Intr-o seara si-a taiat gura si pleoapele, pentru a zambii mereu respectiv pentru a nu mai dormi niciodata, mama lui l-a prins, acesta si-a omarat si parintii si fratele. Asta a facut-o din razbunare deoarece niste delicventi l-au ars pe fata, a stat in spital o perioada.

Întrebări similare