Buna.
Si eu sunt la unul dintre cele mai bune licee din judet, si da, ma lasa, dar bineinteles sa nu exagerez.
Adica sigur mi-ar zice ceva daca m-as da cu tus ca Amy Winehouse
Sau daca m-as da cu rujuri d-alea prea tipatoare.
Eu la scoala ma dau cu corector,fond de ten [ fondul meu de ten e foarteee bun, si nu trebuie sa folosesc si pudra pentru ca dupa aia as fi prea tencuita ], tus si rimel, si un ruj nude
Unghii, eu merg si-mi pun unghii cu gel. Arata foarte bine. Unghiile mele nu prea au calciu si nici nu imi plac unghiile naturale,ideea in sine
Bineinteles ca te lasa,machiajul sa nu fie mult prea strident, iar unghii, nu conteaza.
Dar acum depinde si la ce liceu, la un liceu d-asta mai important ma refeream eu, dar daca mergi la vreun liceu d-ala tehnic care intri cu medie mica, nu-i pasa nimanui
Succes.
E printre cele mai bune licee
P.S. imi poti spune si mie ce fel de fond de ten folosesti?
Pai eu de obicei imi schimb foarte des fondul de ten,pentru ca imi place mereu sa incerc altele sa vad care pana la urma e cel mai bun
De obicei conteaza foarte mult sa acopere cat mai bine, si in primul rand, nuanta sa fie cat mai naturala.
Cateodata mai dau peste cate unele care desi cica sunt pentru nuanta mea [ eu am tenul putin mai ''bronzat'' ca sa zic asa, cam ca Rihanna], de fapt sunt mai deschise, iar cele care te fac sa pari mai alba, sa ai tenul mai deschis, de fapt daca stai sa te uiti te fac sa pari si mai ciudat, de parca ai fi un cadavru chinezesc [ ca aia galbeni ]
In principal cele de la Sephora sunt cele mai bune.
Depinde de liceu, eu mă voi duce la unul dintre cele mai bune licee din judeţ, şi am înţeles că avem voie să mergem machiate, dar nu exagerat (culori nude). Cu unghiile făcute sigur veţi avea voie, deci NO STRESS. Baftă!
Ai voie peste tot,stai chill.
Dacă nu ai stratul de machiaj cât glazura pe prăjitură şi unghiile exagerat de lungi cât să nu poţi să ţii stiloul/pixul/creionul whatever în mână, e ok.
Machiajul meu "de şcoală" constă în corector, fond de ten, pudră, tuş/creion dermatograf şi un strugurel. (Nu folosesc rujuri încă şi luciul de buze nu-l suport).
Iar unghiile poţi să ţi le faci cu ce fel de ojă doreşti.
Da ai voie, adica sunt multe fete care aproape ca zici au masca, dar cum spui cu te aranjezi nu o sa aiba nimeni.nimic cu tine. Sper ca ti.am fost de ajutor
AntidotDeViseInterzise întreabă: