Eram la tara la ziua unei colege care avea casa in constructii. In casa aceea avea niste scari cu balustrada in dreapta iar in stanga era peretele. pe balustrada pana in perete, era o grinda(groasa)sprijinita dea latul care ajungea pana la talie.Noi jucam ascunsea si am fugit pe scari uitanduma in jos, pe sub balustrada si mi-am adus adus de grinda aproape cand se terminau scarile si am ricat capul...si...BUFFF! direct cu fruntea si cu nasu'n grinda. Ma jur ca am vazut stele verzi si am cazut pe spate. Norocul meu a fost ca era o fata in spatele meu si m-a prins si nu m-am rostogolit pe scari. Am ramas cu urma de la gringa in frunte si cu cicatrice pe nas o saptamana. Dupa 2 zile m-am dus la urgente ca credeam ca am nasu ruptdar nu il aveam si m-am ales si cu un vaccin.ceva mai amuzant ca asta nu cred ca voi mai pati vrodata
Pai.la scoala...era vineri si cand am ajuns la scoala si a intrat diriga eu am zis da ce cautati aicia? zice diriga pai ce sa caut.doamana iesi afara ca avem romana,,, toti colegi mei au inceput sa rada si adac radeau ei am inceput s arad si eu ai atunci o afta mi-a zis ca e vineri si crede ca mi-am pus oraru de joi atuncia m-am inpiedicat sia m cazut pe ghiozdan si diriga zice:vaide tine fetita mea funda.plssssss
Pitic întreabă: