| Lunny a întrebat:

Buna TPU.
As vrea sa stiu si eu cum le-as putea spune parintilor ca am luat 7 la teza...Cum le pot spune intr-un mod cat mai bun posibil... Ei sunt intelegatori deci nu stiu ccat de greu ar fi.
Daca imi dati ideei... Dau fundita! Raspundeti va rog!

Răspuns Câştigător
| NoCharachter a răspuns:

Siii eu am luat 7 la teza. Mama e foarte complicata, ei trebuia sa-i spun prima asa ca, m-a sunat in ziua aia si i-am zis "Mama mi-a adus teza." -" Asa, si cat ai luat?" "7"-" Nah, bine" Sii nu mi-a zis nimic, nici certat, nici pedepsit, nimic. Asa poti face si tu whistling. Succes! Si, nu te stresa prea mult, pana la urma e doar o nota... rolling eyes.

3 răspunsuri:
| MikeAlexis a răspuns:

7? pai e o nota bunicica. Spunele in fata fara sa te mai ocolesti :ca sa vezi ca...pai nu stiu ce'. Fi om dintr-o bucata, si lasa prostiile la o parte ca nu avem 10 ani. Succes

| Betty a răspuns:

Vaaaai...cand va aud cu d-astea mi se face rau, parca ar fi un capat de lume, nu esti nici prima nici ultima care a luat un sapte! spune-i dintr-o data fara ocolisuri... ce o sa-ti faca? o sa te bata? 7 e o nota buna app la ce materie ai luat-o, ce note mai ai la acea materie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

App de numele tau. stiai ca in engleza "cum" inseamna sperma? confused suna aiurea cummy... parca ai alinta sperma