| An0nYmA a întrebat:

As vrea sa stiu si eu daca este adevarata chestia ca atunci cand inregistrezi ceva si derulezi in timp ce dormi,iar dimineata sti tot ce ai ascultat pe inregistrare?! astept raspuns, da su nu? ati incercat?

Răspuns Câştigător
| Infraverde a răspuns:

Da, parţial. Este demonstrat că oamenii învaţă mai repede şi mai uşor în timpul somnului. Nu am încercat, însă pentru teza la istorie din clasa a IX-a am învăţat printr-o metodă de genul. M-am înregistrat citind lecţiile, apoi le-am ascultat în căşti câteva zile. La un moment dat, uiţi de ele şi îţi vezi de treabă, însă informaţiile rămân imprimate în subconştient. E o metodă eficientă, dar nu neapărat sigură. Eu te sfătuiesc să încerci, de curiozitate, însă să te bazezi mai mult pe metodele clasice. Baftă!

| An0nYmA explică (pentru Infraverde):

Bineinteles ca ma bazez pe invatat, dar eram curioasa si cred ca voi incerca o datalaughing

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tâmpenie.
Acum serios, tu poţi adormi când cineva îţi urlă în timpane? Unde mai pui că şi repetă într-una aceleaşi cuvinte, ceea ce este foarte enervant.

| An0nYmA explică (pentru anonim_4396):

Vroiam sa stiu daca este adevarat, si sincer pot adormi in galagie>:p

| Turquoise_Trofin_liviu_1994 a răspuns (pentru anonim_4396):

Amice eu adorm mereu cu castile in urechi si ascult rock la maximwinking deci e foarte posibil

| anonim_4396 a răspuns (pentru Turquoise_Trofin_liviu_1994):

Uaaaaau. Felicitări atunci, " amice "!