Eu cred ca te place.Ai putea sa ii spui serios ca il placi si dupa sa incerci sa il saruti, dar daca vrei il poti pune pe prietenul lui sa il intrebe ce simte pentru tine ca sa fii sigura.
O discutie serioasa ar atrebui sa iti spuna tot ce vrei sa afli. Nu sari la concluzii cum ca te-ar place fara sa ti-o confirme. Poate fi doar dragut cu tine pentru ca stie de sentimele tale fata de el si nu isi doreste sa te ranseasca.
Unele gesturi, sincer acum, nu poti sa spui ca le face doar ca sa fie dragut cu mine. Adica de ce m-ar pupa pe buze? Sa fie dragut cu mine? Pai asa hai sa pup si eu pe unu urat ca foame daca el ma place doar ca sa fiu draguta cu el Daca intelegi ce vreau sa zic.
Dacă face toate astea de ce ai nevoie să îţi spună că te place. Vorbele nu valorează nimic în faţa faptelor. Părerea mea sinceră: dacă el face toate astea aşa cum ai scris tu nu cerd că te vede mai mult decât pe o colegă de gaşcă. N-ar trebui să te tot ţii de el dacă el nu este clar cu tine. Poţi să îl faci să fie cu tine prin atâtea insistenţe dar sigur nu va dura şi va fi tare jenant când o să vă certaţi pentru că o să vă vedeţi zilnic. În plus colegii o să ia mereu partea cuiva, a ta sau a lui şi îâi dai seama ce aiurea va fi să auzi fel şi fel de vorbe. Baftă