Esti iertata, doar esti cea mai buna prietena a ei.doar ca orgoliul nu o lasa inca sa iti spuna asta. spune-i ca si ea stie ca nu puteti fi suparate una pe alta, ca oricare ar fi motivul pentru care v-ati certat prietenia voastra e mai importanta.
Vorbeste cu ea, spune-i ca ti la ea, ca iti pasa de ea si ca iti pare rau. Crede-ma, va insemna foarte mult pentru ea.
Aud mereu termenul de,,cea mai buna prietena,,apoi urmeaza o,,plangere,,care se refera la probleme care n-ar trebui sa existe nici intre prieteni,dara intre,,cei mai buni,,. Dragii mei, prietenia nu implica egoism, orgoliu, minciuna, prefacatorie si alte asemenea.
Arata-mi un "prieten" care nu a fost niciodata orgolios,gelos,mincinos, nu a ascuns niciodata nimic, nu s-a prefacut nici macar cand ti-a spus ca iti sta bine cu noua camasa, doar sa nu te supere, si eu imi pun cenusa in cap.nimeni nu e perfect, dar avem prieteni cei mai buni tocmai pentru ca iubim felul in care macar incearca sa nu faca toate astea pentru noi, chiar daca le mai scapa cateodata.
Buna! Incearca sa vorbiti cate putin, sa ii ceri sfatul cand ai o problema, sa-i povestesti ceva(cum faceati inainte), asa poate va obisnuiti si va impacati mai repede!
Pai,nu cred ca ai curajul sa vorbesti cu ea...deci indiferent care ar fi motivul spune-i printr-un biletel ''Imi cer scuze pentru ce am facut, cum pot sa ma ravansez fata de tine''?
Succes
Trebuie sa vorbiti. trebuie(daca e suparata pe tine) sa o faci sa rada. trebuie sa ii arati cat de mult iti pasa de ea si ca intr-adevar ii esti prietena.