| hello1234 a întrebat:

as vrea sa va cer sfatul. astazi m-am certat cu cea mai buna prietena dintr-un motiv destul de stupid. (nu conteaza motivul). ea este o fire orgolioasa dar cu toate astea a reusit f putin sa ma ierte. cum pot sa-mi dau seama daca m-a iertat de tot sau cum pot s-o fac sa ma ierte? Va rog ajutati-ma! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| WhiteLover a răspuns:

Esti iertata, doar esti cea mai buna prietena a ei.doar ca orgoliul nu o lasa inca sa iti spuna asta. spune-i ca si ea stie ca nu puteti fi suparate una pe alta, ca oricare ar fi motivul pentru care v-ati certat prietenia voastra e mai importanta.

9 răspunsuri:
| Rumi a răspuns:

Vorbeste cu ea, spune-i ca ti la ea, ca iti pasa de ea si ca iti pare rau. Crede-ma, va insemna foarte mult pentru ea.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Aud mereu termenul de,,cea mai buna prietena,,apoi urmeaza o,,plangere,,care se refera la probleme care n-ar trebui sa existe nici intre prieteni,dara intre,,cei mai buni,,. Dragii mei, prietenia nu implica egoism, orgoliu, minciuna, prefacatorie si alte asemenea.

| WhiteLover a răspuns (pentru Danut_Popa_1961):

Arata-mi un "prieten" care nu a fost niciodata orgolios,gelos,mincinos, nu a ascuns niciodata nimic, nu s-a prefacut nici macar cand ti-a spus ca iti sta bine cu noua camasa, doar sa nu te supere, si eu imi pun cenusa in cap.nimeni nu e perfect, dar avem prieteni cei mai buni tocmai pentru ca iubim felul in care macar incearca sa nu faca toate astea pentru noi, chiar daca le mai scapa cateodata.

| beatrice9849 a răspuns:

Buna! Incearca sa vorbiti cate putin, sa ii ceri sfatul cand ai o problema, sa-i povestesti ceva(cum faceati inainte), asa poate va obisnuiti si va impacati mai repede!

| Ciuuf a răspuns:

Pai,nu cred ca ai curajul sa vorbesti cu ea...deci indiferent care ar fi motivul spune-i printr-un biletel ''Imi cer scuze pentru ce am facut, cum pot sa ma ravansez fata de tine''? happy

Succeswinking

| Paoo a răspuns:

Daca e cea mai buna prietena, trebuie sa vorbiti si sigur te ve ierta.

| hello1234 explică:

Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi!

| miana03 a răspuns:

Trebuie sa vorbiti. trebuie(daca e suparata pe tine) sa o faci sa rada. trebuie sa ii arati cat de mult iti pasa de ea si ca intr-adevar ii esti prietena.

| hello1234 explică (pentru miana03):

Va multumesc mult tuturor pentru sfaturi!