1. nu a vrut sa te sarute ca acela a fost primul instinct din moment ce prieteni vostri erau acolo, sau poate nu stia ce vroia cu siguranta. 2. ca nu l-a mai interesat, probabil te-a considerat mai draguta. 3. asta numa u poti afla, poate la inceput mai vorbea cu ea dar dupa ce a fost mai lunga relatia cu tine s-au despartit. 4. fiindca nu stia ce vrea cu siguranta, daca sa va impacati sau nu daca spuneai lumii nu era cale de intoarcere. 5. motive , cum nu stia ce vrea i s-a parut mai usor sa spuna asta. 6. iai spus ca te face sa suferi, primul raspuns la baieti la asa ceva ii scuze, n-am vrut, nu vreau sa suferi. 7. de gelos ce ii, ca ai fost cu el si nu ii convine sa te tzuci cu alti, in mintea lui te considera a lui de atunci. 8. asa is iei, in fata prietenilor ce ca eu fac ce vreau, ii a mea cand vreau da de fapt nu ii asa, si poate mai tine la tine da nu de ajuns sa se impace. 9. probabil cu tine se simte cel mai bine, in momente din astea, da cum am zis nu prea are de gand sa se impace deocamdata... si nu spera la mai incolo, daca nu vrea incearca sa treci peste., sper ca ti-am fost de folos :*