Uite un site pentru antrenarea picioarelor: http://www.doctor.info.ro/antreneaza_ti_picioarele! html; Sper ca sfaturile de acolo te vor ajuta! Bafta!
Facand sport nu scade, ci creste! poti sa scazi masa musculara prin a incepe sa stai pe scaun toata ziua. nefacand sport deloc. si va da rezultate...da e aiurea. toti ne chinuim sa punem masa musculara
Frate, de ce sa slabesti din masa musculara. Daca asa esti u degeaba slabesti, peste putin timp 100% ti se face la loc, du-te joaca basket poate mai cresti si atunci nu o sa ai probleme.
Pai eu iti zic ca de dimineata sa mananci o salata; la pranz piept facut la gratar [ nu prajit]; Si seara sa mananci iar o salata si un fruct... Fundaa?; x
Hmm. Multumesc dar site-ul nu merge iar din masa musculara vreau sa dau jos pentru ca eu am acumulat-o facand 8 ani de dansuri si un an de volei. E ceva, nu? De crescut cred ca o sa mai cresc. Iar, JuLien, stiu ca multi vor masa musculara, dar eu am prea multa Nu am zis ca vreau sa scap de ea, ci doar mai putin asa.